Мраморни камъни за масаж 12бр.

87.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6037
Прегледи на продукта: 1066
Количество:     

Информация за Мраморни камъни за масаж 12бр. от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Мраморни камъни за масаж

Предназначение: За терапия в спа центрове и домашни условия

Количество: 12бр

Производител: NO.VA Professional

Представяме Ви комплект от 12 гладко полирани мраморни камъка с различна големина и форма, с помощта на които могат да се третират различни състояния и проблеми както в професионални салони и спа центрове, така и в домашна обстановка.

Основното предимство на мрамора е неговата способност да поддържа ниска температура, като по този начин служи за деликатно охлаждане, без да се прибягва до драстичното въздействие на леда, например.

Мраморните камъни намират успешно приложение при въздействие върху:

  • Синузит;
  • Болка в лицевите нерви;
  • Болка в очите и слепоочията;
  • Болка в черепа/ мигрена;
  • Болка в тила;
  • Подпухналост, отоци и др.

При различни болезнени състояния в зоната на лицето охлаждането има болкоуспокояващ ефект, тъй като по този начин се успокояват възпалителни процеси и се намалява проводимостта на нервните окончания.

Приложението на всеки камък, включен в този комплект се определя, според неговата форма и големина, така че да въздейства само в травмираната област, без да се засягат здрави тъкани и нерви.

Указания за употреба и съхранение на мраморните камъни:

За да се използва техният охлаждащ ефект е необходимо камъните да се съхраняват при ниска температура, без да се замразяват, тъй като това може да разруши тяхната структура и да доведе до чупливост на камъните.

Важно е мраморните камъни да се охлаждат в затворен съд, тъй като поради своята пореста структура мраморът има способност да поглъща миризми, което най-често се случва при охлаждане в домашен хладилник, наред с хранителните продукти.

Порестата структура на мраморния камък го прави лесно чуплив, затова използвайте внимателно всеки един компонент от комплекта, като се стремите да избегнете изпускане от височина върху твърда повърхност.

Почиствайте внимателно камъните, след употреба, тъй като материалът има способност да поглъща и задържа бактерии и други микроорганизми. При почистване не използвайте твърди четки и абразивни почистващи продукти.

Подреждайте камъните според тяхната големина, като най-отдолу поставяйте най-големите камъни. Бъдете особено внимателни с камъните със сърповидна форма, като никога не поставяйте върху тях големи и тежки екземпляри.

Подобни продукти