Масажни вулканични камъни

49.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6042
Прегледи на продукта: 1942
Количество:     

Информация за Масажни вулканични камъни от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Вулканични камъни за масаж

Предназначение: За различни масажни техники и лечебни процедури в масажните салони и спа центрове

Модел: 6042

Произведено в: Китай

Предлагаме Ви повече от 20 различни комплекта вулканични камъни за масаж, включващи от 10 до 70 камъка с различна форма, тегло и предназначение. Тяхното високо качество ще позволи на всеки престижен масажен салон или спа център на предложи на своите клиенти изключително ефективни лечебни и отпускащи процедури.

Към някои от комплектите са включени и професионални нагреватели и други аксесоари, но при желание винаги можете да закупите допълнително нагревател, в случай че комплектът, който сте избрали не включва такъв.

Комплектите с камъни за масаж включват:

  • Три различни вида тройно полирани черни базалтови камъни, бели мраморни камъни и натурални речни камъни;
  • Инструменти и пособия за масаж – изцяло ръчна изработка;
  • Комплект от 16 лава камъка за горещ масаж;
  • Комплект от 16бр.
  • Комплект от 45бр
  • Комплект от 64бр.
  • Нагревател за базалтови камъни - 6л;
  • Нагревател за базалтови камъни -18л.

В случай, че не желаете да закупувате нагревател, можете да нагрявате камъните в подходящ домакински съд, като имате предвид, че температурата на загряване е различна при различните терапии и видове камъни. За да нагреете камъните просто ги поставете в съда и налейте вода, колкото да ги покрие. Времето за нагряване в професионален нагревател се определя от мощността на уреда.

Свойства на базалтовите камъни:

Вулканичните камъни имат изключително благоприятно действие при много лечебни и разкрасителни процедури, извършвани в салоните за красота и масаж. Способността им да приемат и задържат дълго топлината, за да я предадат в зони с напрежение, болка или различни заболявания допринесоха за тяхната слава и не случайно днес, те се използват във всеки спа център.

Базлтовите камъни се събират край водните басейни, където повечето от тях са се образували и полирали в продължение на хилядолетия. Те се използват по различни начини, най-често под формата на определен източен масаж, като се въздейства на зони с болка или здравословен проблем.

В салоните за красота, те се използват, като инструмент в ръката на масажиста, чрез който се упражнява натиск в конкретните зони или като се поставя за определен период от време върху точка, отговаряща на определен орган или система в тялото, за да се нормализира нейната дейност.

Подобни продукти