Термомасажно легло

2 899.00лв. 1 299.00лв.
  • Гласове: 7 Рейтинг: 2.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6009
Прегледи на продукта: 2293
Количество:     

Информация за Термомасажно легло от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Термомасажно легло

Предназначение: За професионален акупресурен масаж и здравословна инфрачервена термо-терапия

Модел: 6009

Размери на леглото:

Дължина: 195см

Ширина: 60см

Произведено в: Китай

На престижните салони за красота и масаж, както и на всички модерни спа центрове предлагаме многофункционално термо легло, представляващо термоакупресурен комплекс, осигуряващ масажно въздействие върху цялото тяло и най-вече върху гръбначния стълб, като по този начин се премахват болките и схващанията и се повлияват благоприятно редица ставни и мускулни заболявания.

Това мултифункционално термо съоръжение съчетава иновациите в науката и технологията и методиките на древната източна медицина, въздействайки на определени органи и системи в тялото, посредством притискане и масаж на конкретни точки и меридиани, разположени по цялото тяло.

Леголото за термомасаж използва различни техники, като акупресура, мокса притискане, масаж и дълговълново инфрачервено въздействие, осъществявайки невероятно ефективен масаж на гръбнака, с помощта на ергономичен модул-проектор, който успява да моделира и възстанови извивката на човешкия гръбначен стълб.

Съоръжението използва нагряващи се нефритени ролки, които стимулират биологично активните точки, разположени по стъпалата на краката и същевременно отделя инфрачервени лъчи, които проникват в тъканите и по този начин подобряват общото състояние на организма, повишавайки неговия тонус и енергетика.

Термомасажният комплекс се състои от вътрешен и външен модул проектор, като всеки от тях има своето специално предназначение.

Вътрешно нефритен модул-проектор:

Той се състои от блок нефритени кръгли ролки, които автоматично се преместват от главата до бедрата, по предварително зададена програма, стимулирайки тялото, посредством специален термичен и акупресурен ефект.

Външен блок-проектор:

Състои се от кръгли нефрити, имащи за цел да усилят ефекта от дълговълновото инфрачервено лъчение. Те, също така служат за осъщствяване на акупресура на вътрешните органи и поради това могат да се използват върху всички части на тялото, като корем, хълбоци, талия, бедра и др.

Разположено върху здрава и изключително красива дървена поставка, леглото разполага с пулт за управление на програмите, който извършва контрол над всички системи. Пултът служи за избор на режимите и терапиите, както и за проследяване на параметри, температура, цикличност и др.

Благодарение на вградената високоефективна система за контрол може да се проследява ходът на всяка терапия, а също и да се откриват технически проблеми, ако възникнат в процес на работа.

Подобни продукти