Висок клас масажен стол

5 999.00лв. 5 490.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1167
Прегледи на продукта: 2355
Количество:     

Информация за Висок клас масажен стол от онлайн магазин Стилист БГ


Висок клас масажен стол
Приложение:
За употреба в масажни салони и в домашни условия
Предимства:

  • Намалява натиска и болките в гръбначния стълб и долната част на гърба
  • Редуцира напрежението върху сърцето
  • Отпуска мускулите при физическо натоварване
  • Улеснява дишането, като го прави по-дълбоко
  • Подобрява циркулацията на кръв и повишава нивата на кислород в тялото
  • Намалява нивата на стрес и психическо напрежение

Представяме ви масажен стол от най-висок клас, който можете да закупите за своя спа център, масажен или козметичен салон и с който ще можете да изненадате и поглезите своите клиенти. Столът, разбира се можете да подарите на себе си и своите близки, като го направите една чудесна домашна придобивка, на която ще можете да се наслаждавате максимално.

С масивно тяло и много, задвижвани чрез електричество механизми, този стол ще ви подарява най-невероятния масаж, по всяко време, когато имате нужда от физически релакс и почивка от ежедневното напрежение. В случай, че го закупите за своя дом, вие ще можете да се радвате на интензивен и лечебен масаж, дори когато гледате телевизия или общувате със своите близки и гости.

Столът за масаж има три секторна седалка с регулируеми опции, което позволява индивидуална настройка на позицията на всяка една част от неговата база. Вие сами ще можете да изберете най-подходящия начин за въздействие върху отделните части от тялото, в които изпитвате болка или напрежение.

Този уникален масажен стол притежава опция да бъде позициониран по такъв начин, че да поеме целия натиск, оказван от гравитацията върху вашето тяло, като създаде едно неописуемо усещане за безтегловност. Това неизменно ще повлияе не само на физическото ви състояние, но и на душевното, като ви освободи напълно от стреса, психическата умора и напрежението.

Поглезете тялото и душата си, като им подарите един забележителен масаж, който ще се отрази на дишането ви, на дейността на съцето и на гръбначния ви стълб. Всеки един сеанс на този високотехнологичен масажен стол ще подобрява вашето психическо и физическо здраве и ще направи усмивката неизменна част от лицето ви.

Произход: Китай

Подобни продукти