Масажна кушетка с регулириема височина

1 700.00лв. 1 499.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 4.8
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1140
Прегледи на продукта: 1910
Количество:     

Информация за Масажна кушетка с регулириема височина от онлайн магазин Стилист БГ


Масажна кушетка с регулируема височина

Характеристики:

  • Мултифункционално легло за масаж и козметика
  • Електрическо регулиране на височината
  • Отвор за лицето
  • Подвижни подлакътници
  • Мека дунапренена подложка
  • Стабилна метална база

Приложение

Стилист.БГ ви предлага едно мултифункционално легло с широко приложение. То може да се използва в козметични салони, масажни студия, лекарски кабинети, студия за татуировки, и салони за маникюр и педикюр. Това многофункционално легло създава невероятно удобство не само на клиентите, но и на професионалистите, занимаващи се с тяхното разкрасяване и лечение.

  • Стабилност и устойчивост

Масивната метална конструкция на леглото осигурява така важната стабилност при извършване на процедурите. Особено по време на масаж, устойчивостта на кушетката е изключително важна, затова този модел е толкова предпочитан от нашите клиенти. Здравата метална база на модела се почиства с лекота и няма да допусне появата на ръжда или захабяване.

  • Удобство

Удобството е еднакво важно за клиент и професионалист. Независимо дали сте козметик, масажист, лекар-терапевт или педикюрист, вие със сигурност ще оцените комфортът, който тази кушетка ви осигурява. Възможността за електрическо регулиране на височината е може би най-голямата атракция у този модел. Вие ще можете да повдигате и сваляте леглото само с едно натискане на спациален бутон, избирайки най-подходящата позиция за извършване на конкретната манипулация.

Лежащата база на кушетката е разделена на две, като горната час се повдига, така че клиентът да заеме седнало положение, когато това се налага. За тази позиция са осигурени меки подлакътници, които ще внесат допълнително удобство и възможност за максимално отпускане на клиентите.

  • Масаж

Когато се използва за масаж, горната част на кушетката може да се свали напълно, а отворът за лице е предназначен да осигури правилна позиция на тялото, когато се налага клиентът да лежи по корем. В този случай подлакътниците могат да се повдигнат, така че да не пречат на работата на масажиста.

С много мека и плътна подложка от устойчив на деформация дунапрен, тази мултифункционална кушетка с електрическо регулиране ще ви позволи да поглезите своите клиенти и да ги спечелите завинаги. Стилист БГ ви дава невероятната възможност да изненадате приятно всички свои посетители и да ги превърнете в редовни клиенти.

Произход: Китай

Подобни продукти