Стандартна дървена масажна кушетка

359.00лв. 289.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: NV26
Прегледи на продукта: 1362
Количество:     

Информация за Стандартна дървена масажна кушетка от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Стандартна дървена масажна кушетка

Предназначение: За професионален масаж на адрес, посочен от клиента

Модел: NO.VA Standart DeLux - NV26

Размери:

дължина: 186 см.

широчина: 70 см.

височина регулируема: 62.5 см – 87СМ

Работно натоварване: до 250кг

Материали: дърво, дунапрен, изкуствена кожа

Тегло: 15кг

Допълнителни компоненти:

  • Поставка за глава с отвор за лицето;
  • Подлакътни облегалки;
  • Чанта за пренасяне и съхранение.

Произведено в:Китай

Представяме Ви стандартен модел дървена масажна кушетка, създадена, за да улесни максимално професионалните масажисти в тяхната работа. Тя предлага толкова много удобства, че всеки професионалист, както и неговите клиенти ще могат да се насладят напълно на удоволствието, наречено масаж.

Кушетката има дървена конструкция, изработена от масивен бук с изключителна здравина на краката, които гарантират пълната стабилност и устойчивост на модела, дори при особено големи натоварвания. Конструкцията е специално пригодена за бързо сгъване, монтаж и демонтаж, с цел да се пести от ценното време на мобилните професионалисти и да се улесни максимално пренасянето на модела.

Легловата част на тази стандартна кушетка за масаж е разделена на два сектора, като нейните размери се увеличват допълнително от добавените в пакета поставка за глава и подлакътни облегалки. Поставката за глава има отвор за лицето, даващ възможност на клиента да лежи по корем и да се наслади на приятния и здравословен масаж.

Тапицерията на кушетката е изработена от качествена изкуствена кожа – устойчива на преждевременно захабяване и замърсяване с козметични продукти. Тя позволява лесно почистване и поддръжка, което увеличава значително експлоатационния живот на съоръжението.

Пълнежът от плътен и устойчив на деформация дунапрен ще обгърне нежно всеки клиент и ще го накара да се отпусне и отстави напълно във вещите ръце на масажиста. Както използваните материали, така и изработката на тази кушетка имат за цел да позволят на все повече хора да се порадват на чудото, наречено масаж.

Тази кушетка се предлага с удобна и изключително здрава чанта за пренасяне и съхранение, която ще улесни максимално придвижването на масажиста до адреса на клиента, независимо дали ползва собствен или обществен транспорт

Подобни продукти