Олекотена алуминиева кушетка

369.00лв. 299.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: L03
Прегледи на продукта: 1325
Количество:     

Информация за Олекотена алуминиева кушетка от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Олекотена алуминиева кушетка

Предназначение: За масаж и козметика на адрес, посочен от клиента

Модел: L03

Произведено в: Китай

Регулируема височина: от 66 до 77см

Размер в разгънато положение: 183 х 62 х 68 ~82см

Размер в сгънато положение: 92.5 х 66 х 14см

Размер на опаковка: 92 х 75 х 20см

Тегло: 12кг

Издържливост: 200кг - работно натоварване; 1000кг – статично

Материал: Алуминий; дунапрен; винил

Много професионални масажисти и козметици предлагат своите услуги не само в салони за красота и спа центрове, но и на адрес, посочен от техните клиенти, с което им спестяват ценно време и усилия, които особено за трудно подвижни клиенти, нуждаещи се от рехабилитация са от изключително значение.

Наличието на лесно преносима масажна кушетка е от съществена важност за професионалистите, които посещават своите клиенти, за да им предложат своите приятни и полезни услуги и за целта производителите на козметично оборудване са се погрижили нищо в тяхната работа да не им липсва.

Предлагаме Ви олекотена масажна кушетка, отличаваща се с елегантна визия и функционалност. Тя ще създаде неверотно удобство на всеки професионалист, независимо дали се използва в рамките на козметичен или масажен салон или в офиса и дома на клиента.

Масажна кушетка модел: L03 има здрава и устойчива на голямо натоварване олекотена конструкция, изработена от алуминий. Тя притежава опции за регулиране на височината, позволяващи да се избере най-удобната позиция, според ръста на клиента и спецификата на процедурата.

Лежащата част на модела се състои от два сектора, към които могат да се добавят, включените в комплекта подлакътници и поставка за глава с отвор за лицето, които ще добавят към размерите на леглото и ще създадат невероятен комфорт на клиента, особено при процедури, изискващи от него да лежи по корем.

Кушетката се сглобява и прибира изключително бързо и лесно, което ще спести ценно време на мобилните професионалисти. В сгънато положение моделът придобива форма на куфар, осигуряваща максимално удобство при пренасяне и транспорт.

Лека, практична и удобна кушетката се почиства и поддържа с лекота. Тя ще Ви позволи да удовлетворите нуждите на всеки клиент, независимо колко далеч се намира.

Характеристики:

  • Олекотена алуминиева конструкция;
  • Регулируема височина;
  • Лесен монтаж и демонтаж;
  • Двусекторна лежаща част;
  • Мека дунапренена подложка;
  • Тапицерия от винил;
  • Допълнителни подлакътници и поставка за глава с отвор за лицето;
  • Форма на куфар в сгънато положение.
Подобни продукти