Метална преносима масажна кушетка модел 4

329.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 255
Прегледи на продукта: 1182
Количество:     

Информация за Метална преносима масажна кушетка модел 4 от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: метална преносима кушетка

Създадена да послужи при: масаж в салони за масаж и на адрес на клиента

Модел: 4

Произведена в: Китай

  • Тегло:17кг
  • Дължина: 185см
  • Широчина: 66см
  • Издържа до 250кг работно тегло
  • Височина: регулируема

Допълнителни компоненти:

  • Поставка за глава с отвор за лицето;
  • Подлакътни облегалки;
  • Чанта за съхранение и пренасяне.

Метална преносима кушетка, която ще послужи на всички, работещи в сферата на масажа и разкрасяването. Тя може да се използва както в салони за масаж и спа центрове, така и на адрес, посочен от клиента, като това може да бъде неговия дом, офис или хотелска стая.

Удобството на тази преносима кушетка се състои в нейната здравина и устойчивост на големи натоварвания. Тя може да издържа до 250кг работно натоварване, което дава възможност да се обслужват клиенти с всякакво телосложение, по най-ефективния начин.

Кушетката е изработена от изключително качесвени и здрави материали. При нейната изработка са използвани метални профили, дървени плоскости от масивен бук, пластмасови и метални елементи, а също плътен дунапрен и изкуствена кожа, като обшивка на лежащата база на леглото.

Моделът е специално конструиран, така че да се гарантира бързият монтаж и демонтаж на съоръжението, което пести ценно време на мобилните професионалисти. Здравите дървени крака на леглото осигуряват стабилност и надеждност по време на работа, от която зависи както здравето на клиента, така и удобството на масажиста по време на работа.

Регулируемата височина на металната кушетка осигурява най-удобна работна позиция за масажиста, за да може той да работи без умора и напрежение в тялото. Допълнителните компоненти, като поставката за глава с отвор за лицето и подлакътниците, от своя страна ще осигурят максимален комфорт на клиента по време на процедурите, независимо в каква позиция се намира неговото тяло.

Мекотата на легловата база се дължи на плътната и устойчива на деформация дунапренена подложка и тапицерията от гладка изкуствена кожа, която дава възможност за лесно почистване и поддръжка в перфектно състояние.

Освен допълнителните приставки, към тази преносима кушетка ще получите и удобна чанта за съхранение и пренасяне, която ще улесни изцяло работата на професионалния масажист, особено ако той посещава на място своите клиенти.

Подобни продукти