Преносим масажен стол

315.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6033
Прегледи на продукта: 1445
Количество:     

Информация за Преносим масажен стол от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Преносим масажен стол

Предназначение: За лечебни, възстановителни и разкрасителни видове масаж, извършени на адрес на клиента

Модел: NO.VA Aero Chair 2

Произведено в: Китай

Размери:

  • Дължина: 130см.
  • Широчина: 56см.
  • Височина: 100см.
  • Тегло: 8кг.
  • Издържливост: 230кг – работно натоварване

Масажът е една от най-приятните лечебни и разкрасителни процедури, особено когато е извършен професионално и в комбинация с подходящото оборудване, необходимо, за да създаде максимално удобство на клиента.

В случаите, в които професионалният масажист предлага своите услуги на адрес, посочен от клиента е изключително важно той да разполага с лек и удобен, преносим модел масажна кушетка, а в някои случаи и със стол, изпълняващ същото предназначение.

Представяме Ви преносим масажен стол, покриващ всички изисквания и стандарти на модерното масажно оборудване, осигурявайки максимално удобство на професионалиста и пълен комфорт на клиента, давайки му възможност да се отпусне и наслади на всяка минута от професионалния масаж.

Столът има иновативна и функционална форма, създадена съобразно спецификата на този вид процедура. Със здрава и устойчива на голямо натоварване алуминиева конструкция, той се отличава с невероятна лекота, позволяваща лесно пренасяне до дома, офиса или хотелската стая на клиента.

Конструкцията на модела е проектирана така, че да осигури бързо сглобяване и сгъване на стола, с цел да се спести от ценното време на масажист и клиент, като същевременно той има регулируеми опции, позволяващи индивидулна настройка, според физическите особености на клиента и вида на масажа.

Преносимият масажен стол NO.VA. Aero Chair 2 има меки подложки, подплатени с плътен и устойчив на деформация дунапрен с дебелина 7см, като всяка от тях има за цел да осигури невероятно удобство на, седящия върху стола клиент.

Меките седалки и подложки са тапицирани с изкуствена кожа, гарантираща лесно почистване и перфектна поддръжка на този мобилен сгъваем стол за масаж, а чудесната чанта за пренасяне, включена в комплекта ще осигури невероятно удобство на всеки професионален масажист.

Подобни продукти