Алуминиева кушетка за масаж

410.00лв. 369.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: L351
Прегледи на продукта: 1566
Количество:     

Информация за Алуминиева кушетка за масаж от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Алуминиева кушетка за масаж

Модел: L351

Представяме Ви олекотен, преносим модел масажна кушетка, подходяща както за работа в салони за красота и масажни студия, така и за масаж, извършен на посочен от клиента адрес.

Нейното удобство да се сгъва до компактни размери позволява да се пести работна площ, особено в малки помещения, както и да се пренася лесно, когато се използва за посещения до адрес на клиента.

Въпреки олекотената си конструкция, кушетката осигурява стабилност и устойчивост при големи натоварвания, като по този начин гарантира сигурността на клиента по време на масаж или козметична процедура.

Масажна кушетка модел L351 има алуминиева конструкция, допринасяща за нейната лекота и удобство при пренасяне, като освен, поради своята лекота, алуминият е предпочитан материал и заради своята устойчивост на корозии и замърсявания от козметични продукти.

Легловата част на тази преносима кушетка е изработена от дървени плоскости – същевременно леки и здрави, а покритието от PVC кожа дава възможност за лесното почистване и подсушаване на кушетката, след всяка процедура.

Към тази кушетка за масаж получавате и удължител за глава с отвор за лицето, който е изключително необходим, когато се налага клиентът да лежи по корем.

Освен него ще получите и допълнителни подлакътни облегалки, които се монтират и демонтират лесно и могат да се пренасят отделно и то само в случаите, когато са необходими.

Тази масажна кушетка разполага със здрава и удобна чанта с презрамка за носене през рамо, в която можете да съхранявате и пренасяте модела лесно и безпроблемно до всеки адрес, независимо дали ползвате градски транспорт или собствен превоз.

Характеристики на модела:

Алуминиевата масажна кушетка има регулируеми опции за височината (повдигане и сваляне) от 64 до 90см, с цел да се постигне най-удобната позиция за масажиста по време на работа.

Модел: L 351 има допълнителна опция за пречупване и повдигане на долната леглова част – необходима при някои видове масаж и козметични процедури.

Размер на кушетката в разгънато положение:

Дължина: 190см

Ширина: 70см

Регулируема височина: 64 – 90см

Размер в сгънато положение:

100 Х 18 Х 70

Тегло: 15кг

Допълнения към комплекта:

  • Удължаваща приставка за глава;
  • Подлакътни облегалки;
  • Чанта за пренасяне – с презрамки.
Подобни продукти