Количка за масажни кушетки

39.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6047
Прегледи на продукта: 1275
Количество:     

Информация за Количка за масажни кушетки от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Количка за масажни кушетки

Предназначение: За допълнително удобство на масажисти и козметици, работещи на адрес, посочен от клиента.

Модел: 6047

Характеристики:

  • Лека и удобна;
  • Маневрени колела;
  • Сгъваем модел.

Много професионални масажисти и козметици предлагат своите услуги на клиенти, които по една или друга причина не могат да посетят тяхното работно място. Тази услуга е насочена към трудно подвижни хора, нуждаещи се от рехабилитация, както и към твърде заети клиенти, предпочитащи да получат професионална грижа в своя дом или офис.

Все повече клиенти избират този начин, за да се поглезят или погрижат за своето здраве и, съответно, все повече професионалисти предлагат своите услуги на адрес, посочен от клиента. За да бъде услугата извършена качествено, всеки масажист или козметик се нуждае от професионален модел козметично легло или масажна кушетка, които да им дадат необходимото удобство по време на работа, заедно с комфорта, който клиентът заслужава.

Преносимите масажни кушетки са сгъваеми модели, изработени от леки материали, но въпреки това, тяхното пренасяне изисква не малко физически усилия. За да си спестят излишното натоварване много мобилни професионалисти се нуждаят от средство, с чиято помощ да придвижват по-лесно своята масажна кушетка на дълги разстояния.

Решението:

Предлагаме Ви изключително компактна и удобна количка, благодарение на която работният Ви ден ще бъде свързан с по-малко физическо натоварване. Тя ще Ви помогне да се придвижите по-бързо и с по-малко усилия до адреса на Вашия клиент, като спестените сили можете да вложите в грижи за неговото здраве и красота.

Количката има изключително маневрени колела, с чиято помощ ще местите лесно своята масажна кушетка дори по неравни повърхности, като паваж, тротоар, стълби и др. Тя е сгъваем модел, което я прави невероятно удобна както за масажистите, ползващи обществен транспорт, така и за тези, пътуващи с личния си автомобил.

Нейните компактни размери ще Ви позволят да спестите ценно работно пространство, независимо дали това е домът или офисът на клиента или Вашият собствен дом или салон за красота и масаж.

Подобни продукти