Чанта за масажна кушетка

27.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6001
Прегледи на продукта: 1700
Количество:     

Информация за Чанта за масажна кушетка от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Чанта за масажна кушетка

Предназначение: За удобно пренасяне и съхранение на масажни легла и кушетки

Модел: 6001

Произведено в: Китай

Много професионални масажисти предлагат своите услуги на адрес, посочен от клиента, като това може да бъде техния дом, офис или хотелска стая. За да извършат качествен, професионален масаж, те използват свои собствени масажни съоръжения, създаващи удобство както на клиента, така и на тях самите.

Пренасянето и транспортирането на масажните кушетки е значително по-лесно ако се използва удобна чанта за пренасяне. Тя дава изключително удобство, независимо дали се пътува със собствен или обществен транспорт и осигурява възможност за правилно съхранение, така че да не се повреди конструкцията или тапицерията на леглото.

На всички мобилни масажисти предлагаме здрава и изключително удобна чанта за пренасяне и съхранение на масажна кушетка. Изработена от невероятно здрава материя, специално разработена за производство на пътнически сакове, тя ще издържи изключително дълго, дори при ежедневна експлоатация.

Чантата има здрава дръжка за пренасяне през рамо, със специфична широчина, която няма да допусне нараняване и травми в областта на раменете дори при продължително носене. Освен дългата дръжка, тази чанта има и по-малка дръжка за ръката, която ще даде възможност да се намали натоварването върху рамото и ще осигури допълнително удобство.

Моделът е създаден предимно за пренасяне на масажни кушетки, но той може съвсем удачно да се използва и в салони за масаж и спа центрове, където се използват сгъваеми модели, с цел тяхното по-добро съхранение. Поставянето на масажното съоръжение в чантата е улеснено максимално, както и неговото изваждане, за да се пести от времето на натоварените професионалисти.

Характеристики на модела:

  • Достатъчно широка – съвместима с всички модели сгъваеми легла и кушетки;
  • Изработена от здрава материя за пътнически сакове;
  • Лесна за почистване и поддръжка;
  • Дълга дръжка за пренасяне през рамо;
  • Допълнителна дръжка за ръка;
  • Лесно изваждане и поставяне на кушетката;
  • Перфектна за пренасяне и съхранение.
Подобни продукти