Алуминиева преносима кушетка

369.00лв. 329.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: NV31
Прегледи на продукта: 1462
Количество:     

Информация за Алуминиева преносима кушетка от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Алуминиева преносима кушетка

Модел: NV31

Предназначение: за работа в козметични салони, салони за масаж или на адрес, посочен от клиента.

Спецификации:

Материал: алуминий, дунапрен, изкуствена кожа

Тегло: 18кг

Дължина: 186см

Ширина: 70см

Височина: регулируема от 60 до 81см

Работно натоварване: до 250кг

Допълнения към комплекта:

  • Удължаваща приставка за глава с отвор за лицето;
  • Подлакътни облегалки;
  • Чанта за пренасяне.

Представяме Ви ергономичен и мултифункционален модел масажна кушетка, предлагаща изключителни удобства за клиент и масажист по време на всяка манипулация. Тя има здрава и стабилна конструкция, изработена от алуминий, предпочитан, заради своята лекота и устойчивост на корозия и замърсяване.

Моделът има семпъл и изчистен дизайн, което го прави съвместим с интериора на всеки масажен или козметичен салон и е същевременно сгъваем и преносим, позволяващ лесно транспортиране и монтаж, когато се използва при работа на адрес, посочен от клиента.

Алуминиевата конструкция на модел NV 31 се отличава със специално конструирания дизайн на краката, осигуряващ още по-голяма стабилност при голямо работно натоварване.

Тази алуминиева масажна кушетка има три сектора на легловата част, като секцията за крака има опция за пречуване и повдигане, с цел да се постигне удобство при някои видове масаж и козметични процедури.

Кушетката за масаж разполага с приставка за главата, добавяща към дължината на легловата част, като отворът за лицето, осигурява удобство на клиента, когато процедурата изисква той да лежи по корем.

Освен приставката за глава, този модел включва и удобни подлакътни облегалки, които добавят към широчината на леглото и позволяват на клиента да се отпусне и наслади максимално на всяка процедура.

Удобната чанта за пренасяне, включена в цената позволява лесното и удобно пренасяне на кушетката до адрес на клиента с всякакъв транспорт, като същевременно ще я предпази от захабяване и повреждане и ще и осигури дълъг работен живот.

Меката дунапренена подложка на тази кушетка е с дебелина 5см и устойчива на деформация. Тя ще създаде невероятен комфорт на клиента по време на различните процедури, а тапицерията от изкуствена кожа ще осигури лесното почистване и перфектната поддръжка на модела.

Подобни продукти