Алуминиева масажна кушетка L2

399.00лв.
  • Гласове: 3 Рейтинг: 2.2
Наличност: На склад
Код на продукт: 257
Прегледи на продукта: 2789
Количество:     

Информация за Алуминиева масажна кушетка L2 от онлайн магазин Стилист БГ


Сгъваема кушетка за масаж. С алуминиеви крака. Подлакътници. Удължител за глава. Отвор за глава. Чанта за съхранение и пренасяне. Дължина 183 см Ширина 62 см Височина – регулируема. Тегло на кушетката 12 кг Издръжливост на натоварване- до 250 кг Материали: алуминиева сплав, дърво, дървени плоскости, дунапрен, изкуствена кожа, пластмасови елементи.

L2 е преносима масажна кушетка, изключително подходяща за извършване на масажи и козметични процедури както в козметичните и масажни салони, така и извън тях. Тя е невероятно удобен модел за масаж в дома или офиса на клиента, когато е невъзможно той да посети работното място на масажиста.

Моделът е сгъваем и позволява да бъде лесно пренасян до посочения от клиента адрес, тъй като общото му тегло е 12кг и разполага с удобен калъф за съхранение и пренасяне, изработен от плътен брезентов плат с презрамка за рамото, в който кушетката се прибира бързо и лесно.

Тази преносима масажна кушетка разполага с поставка за глава с отвор за лицето, както и подложки за ръцете - подлакътници. Тя издържа натоварване до 250кг, а височината, на която се работи се регулира индивидуално по преценка на масажиста. Рамката на кушетката е изработена от дърво, а краката са от алуминий. Кушетката притежава дунапренена подложка, тапицирана с изкуствена кожа, позволяваща безпроблемно почистване с вода и почистващ препарат.

В сгънато състояние кушетката е с размер 95x18x60см.
Кушетката има крачета в долната си част, с които да стъпва на земята докато е сгъната, без да се наранява кожата. В горната част има дръжка за пренасяне.

  • Ширина:62см
  • Височина: регулируема
  • Дължина:183см без подложката за глава
  • Тегло на кушетката: 12кг.
Подобни продукти