Преносими кушетки за професионалисти

Масажът не е каприз. Масажът е необходимост за всеки, който има сериозен физически проблем, както и за всеки, който иска просто да отпусне напрегната си мускулатура или да се отърве от досания целулит.

Масажът представлява физическо въздействие върху определена част тялото. Това въздействие обикновено масажистът извършва с ръце, като при някои видове масаж може да се включат и лактите, но може да се въздейства и с помоща на някакъв вид масажен уред. Целта на масажът е да подобри кръвообращението, да повиши кръвоснабдяването на проблемна област или да освободи, като цяло напрежението у човека, който се подлага на процедурата. За допълнителна полза от масажа се ползват и различни масажни масла и кремове, с които не само се улеснява движението на ръцете или уредите върху кожата на клиента, но много от тях имат специални съставки, които служат за отстраняване на специфичния проблем на клиента.

Масаж не се прави само в масажните студия, спа центрове или козметични салони, тъй като много хора не могат да ги посетят по различни причини и тогава е необходимо масажистът да отиде при тях. Това е ососбено важно за хора, за които масажът е вид физиотерапия, като инвалидност например.

За да може да направи качествен масаж, на масажиста е необходимо удобството на неговата масажна кушетка. Ето защо производителите са изработили специални преносими кушетки, които да могат лесно да се предвижат до адреса на клиента.

Преносимите масажни кушетки са изработени от леки материали, като най-леки са алуминиевите модели. Тези модели могат да се сгъват до компактен и удобен за носене вид, имат калъфи, в които се прибират, а някои са снабдени и с колички за съвсем лесното им пренасяне. Преносимите масажни легла предлагат всички удобства за клиента, като поставка с отвор за лицето, регулиране на височината или повдигане и сваляне на част от кушетката, както и допълнителни поставки за ръцете.

Подреждане: