Масажен крем за отслабване

21.50лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 176
Прегледи на продукта: 2333
Количество:     

Информация за Масажен крем за отслабване от онлайн магазин Стилист БГ


 

Продукт: Масажен крем за отслабване

Производител: Arcocere – Италия

Серия:  Dr. Kraut-DK 1003

Количество: 500мл

Предназначение: За масаж, извършен в салони за красота и домашна условия

Натрупването на мазнини в определени зони на тялото е изключително неприятно и неестетично състояние, от което всеки изпитва нужда да се освободи. Ето защо е необходимо да се положат специални усилия и грижи, които да подпомогнат редуцирането на излишните килограми и в частност подкожните мастни натрупвания.

Освен диетите и физическата активност, масажът също е особено важен за постигането на добри резултати в кратки срокове, затова полезните свойства на масажа в никакъв случай не бива да се пренебрегват.

Благодарение на добрия, професионално извършен масаж се подобрява циркулацията на лимфа и кръв в тъканите, с което се отвеждат нежеланите отлагания, натрупани под кожата, под формата на мазнини.

Самият масаж, ускорявайки микроцирцулацията повишава телесната температура и осигурява изгаряне на мазнините, натрупани в мастните депа.

Представяме Ви специално създаден от италианската компания Arcocere базов масажен крем за отслабване, който има способност да намалява мастните натрупвания и по този начин води до остслабване в проблемните зони.

Базовият крем от серията Dr. Kraut има в състава си натурални съставки, които подобряват микроциркулацията и подпомагат изгарянето на мазнини. Тези съставки са внимателно подбрани и прецизно комбинирани, с цел да се постигнат максимално добри резултати от масажа.

С тоз крем може да се извършва масаж в зони, засегнати от целулит, като вида на самия масаж най-добре може да избере професионалният масажист, тъй като силата на натиск и посоката на масажа също имат значение за ефекта от процедурата.

Базовият масажен крем може да се прилага и в домашни условия, но за постигането на по-добър ефект е важно да се подбере правилната техника на масаж.

Този продукт е дерматологично тестван и не предизвиква нежелани реакции. В случай, че страдате от алергии или друго хронично заболяване се консултирайте с Вашия лекар, преди да пристъпите към употреба на продукта.

 
 
Подобни продукти