Масажен термо крем против целулит

22.50лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 175
Прегледи на продукта: 1558
Количество:     

Информация за Масажен термо крем против целулит от онлайн магазин Стилист БГ


 

Продукт: Масажен термо крем против целулит

Производител: Arcocere – Италия

Серия:  Beauty Salon BS 1008

Количество: 500мл

Предназначение: За антицелулитен масаж в салони за красота и домашна условия

Целулитът, познат още, като портокалова кожа е изключително упорит и неприятен кожен дефект. Борбата с целулита изисква постоянство, правилен хранителен режим, физическа активност и не на последно място редовен лимфен дренаж.

Лимфният дренаж при целулит се осъществява, чрез спациални масажни техники, които имат за цел да активират микро циркулацията в кръвоносните съдове и лимфната система, за да се премахне натрупването в мастните депа и да се ускори изгарянето на мастните клетки.

Целулитът не е непременно следствие от наднормено тегло, тъй като той се среща и при слаби хора. Той е заболяване, което води до натрупване и застой на мастна тъкан под повърхността на кожата, чието успешно премахване изисква специални грижи.

Едно от най-добрите средства за борба с целулита си остава масажът, който да активира лимфната система, чрез която се отвежда натрупаната мастна тъкан. Специалистите масажисти знаят кой тип масаж да приложат при целулит и какъв продукт да използват, за да подобрят ефекта от него.

Масажният крем против целулит трябва да има затоплящи свойства, чрез които да се осигури изгарянето на мазнини, като в състава на всеки антицелулитен масажен крем влизат различни съставки.

Масажният термо крем на Arcocere от серията Beauty Salon е именно такъв продукт, чрез който  се изгарят подкожните мазнини и по този начин се намалява целулитът. В съчетание с професионален масаж кремът подпомага изгарянето на мастни клетки и води до намаляване обиколката на ханша, бедрата и талията.

Термо масажният крем на Аrcocere е създаден след серия от клинични изпитания, доказващи неговата безвредност и положителни свойства. Той има за цел да извае тялото, като същевременно осигурява чудесна детоксикация, подобряваща цялостния вид на кожата.

Термо кремът от серията Beauty Salon може да се ползва и в домашни условия, но за по-добър ефект е добре да се комбинира с анти целулитен масаж, извършен от специалист.

 
 
Подобни продукти