Масажно олио за редуциране

20.50лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 180
Прегледи на продукта: 1245
Количество:     

Информация за Масажно олио за редуциране от онлайн магазин Стилист БГ


 

Продукт: Масажно олио за редуциране

Приложение:  За масаж в козметични и масажни студия и домашна употреба

Производител: Arcocere – Италия

Серия: Dr. Kraut – DK 1014

Количество: 500мл

Натрупването на подкожни мазнини и затлъстяването в някои зони от тялото се дължат на неправилни обменни процеси в организма, вследствие на затруднена микроциркулация в тъканите. Ето защо масажът е изключително полезен за редуцуране на наднормено тегло в проблемните части.

Масажът, сам по себе си ускорява микроциркулацията и подпомага лимфната система, а когато е комбиниран с правилното масажно олио неговите полезни свойства се увеличават многократно.

Представяме Ви редуциращо масажно олио на италианската компания Arcocere от серията Dr. Kraut, с което всеки антицелулитен и извайващ тялото масаж ще доведе до много по-добри резултати.

Редуциращото масажно олио съдържа соево масло, което има леко затоплящ ефект, подпомага движенията на масажиста и прави кожата гладка и мека. Благодарение на соевите протеини се ускорява изгарянето на мазнините и се осигурява добро движение на лимфния поток.

Ускоряването на лимфата в тъканите намалява значително подкожните мазнини, изразяващи се най-вече под формата на целулит. Същият положителен ефект на това масажно олио дава и екстрактът от Арника, който намира широко приложение при мускулни и ставни болки, при отоци и задържане на течност в тъканите.

Екстрактът от Арника, в комбинация със соевото масло правят това олио незаменим помощник в борбата с наднорменото тегло и портокаловата кожа. Масажът, осъществен с това масажно олио води до намаляване на мастните натрупвания, извайва тялото и прави кожата гладка и нежна.

Редуциращото олио на Arcocere се ползва с голям успех в козметични салони, спа центрове и масажни студия. Професионално направеният масаж, в съчетание с  подходящ козметичен продукт дават изключително добри  резултати в кратки срокове и поради тази причина олиото се предлага в опаковка от 500мл, която покрива голям брой процедури.

Флаконът, в който се предлага този ценен продукт има удобен дозатор, който не позволява разхищение и случайно изтичане на продукт. Малко количество от олиото е достатъчно, за да се покрие голям периметър от тялото.

Подобни продукти