Антицелулитен масажен крем

21.50лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 177
Прегледи на продукта: 2192
Количество:     

Информация за Антицелулитен масажен крем от онлайн магазин Стилист БГ


Този антицелулитен крем със специална кал подпомага изгарянето на мастните клетки в целулитните депа. Той има силно затоплящ ефект, който стимулира циркулацията на кръв и лимфна тъкан, с което се отвеждат натрупаните мастни клетки в проблемните зони. Неговото действие се увеличава, когато е съчетана употребата му с антицелулитен масаж, извършен от специалист.

Наред с анти целулитните си свойства кремът успешно елиминира токсините от кожата и подкожната тъкан, което и придава допълнително здрав вид. След нанасяне, чрез масаж кремът трябва да се остави да действа 20-30 минути, след което да се измие с хладка вода.

Масажният крем против целулит намалява мастните натрупвания, редуцира целулита и подпомага ремоделирането на фигурата. Действието му е концентрирано върху проблемните зони, като основната му цел е да активира локалният метаболизъм и микроциркулацията в дълбочина на тъканите.

Той действа благоприятно върху клетъчното обновяване, подхранване и овлажняване. Има добри пенетриращи свойства, като по този начин подпомага проникването на активните съставки в кожата. Участва в изграждането на антицелулитни комплекси поради качествата си да съдейства за елиминирането на излишъка масти, ограничава образуването на стрии, участва в корекцията на метаболитните процеси, тонизира и регенерира кожата. Главната роля на вит. Е е защитата на клетките от свободни радикали породени от метаболизма или от вредното влияние на околната среда. Бързо се абсорбира от кожата и действа овлажняващо, предпазва от преждевременно стареене и има противовъзпалителни свойства.

Масажният крем dr. Kraut на Arcocere има активно липолитично действие. Предпазва от разрастване на натрупаните в организма мастни депа, намалява защитният им механизъм и ги прави по- податливи на разграждане.

Стимулира микроциркулацията на кръвта, което значително подобрява обменните процеси. Оказва стимулиращо действие на кожните клетки, активира процесите на регенерация.

Препоръчва се употребата на масажен крем да се съчетава с 15-20 минутен интензивен масаж. Продуктът може да се прилага самостоятелно или като част от антицелулитна терапия в козметичен или спа-салон.

Количество:150мл

Производител: ARCOCERE – Италия

DR. KRAUT-DK1011

Подобни продукти