Цилиндрична възглавница за масаж

24.00лв.
  • Гласове: 4 Рейтинг: 1.6
Наличност: На склад
Код на продукт: 6050
Прегледи на продукта: 3515
Количество:     

Информация за Цилиндрична възглавница за масаж от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Цилиндрична възглавница за масаж

Предназначение: Като помощно средство при някои видове масаж

Модел: 6050

Произведено в: Китай

Размери:

Дължина: 60см

Диаметър: 15см

При някои видове масаж се търси допълнително удобство, което да послужи както на клиента, възползващ се от професионалните услуги на опитен специалист, така и на самия масажист, като му позволи да работи по-качествено и да отдели повече внимание на конкретни части от тялото на клиента.

Такова удобство безспорно осигурява една, специално създадена за целта възглавница, притежаваща специфична форма, целяща оптимално да изпълни своето предназначение, създавайки пълен комфорт, за да се извлече максимална полза от процедурата.

На всички професионални масажисти предлагаме изключително качествена и функционална възглавница за масаж, която ще им помогне да извършат по-добре своята работа и ще подари на техните клиенти, така желаното удобство.

Цилиндричната форма на възглавницата я прави подходяща за всеки вид манипулация и дава възможност да се повдигне всяка част на тялото, с цел да се постигне оптималната позиция за въздействие. Тя има различни приложения, вариращи според вида на масажа и стила на работа на самия професионалист.

Цилиндричната възглавница се използва най-често, за да се осигури опора под врата, коляното или глезените. Тя спомага за намаляване на болката в лумбалната област, благодарение на своята способност да намалява напрежението в гръбначния стълб.

Тази помощна възглавница може да се използва както на място в салона за масаж, така и при работа на адрес на клиента. Тя има удобна дръжка за пренасяне и е съвместима с всеки модел масажно легло или кушетка. Нейната лекота дава възможност да се пренася лесно, заедно с преносимото масажно легло.

Изработена от плътен и устойчив на деформация дунапрен и тапицирана със здрава изкуствена кожа, тази възглавница има изключително дълъг експлоатационен живот, който ще осигури удобство и ще повиши значително качеството на лечебните процедури.

Характеристики:

  • Огромно приложение, според вида на масажа и стила на работа;
  • Здрава и устойчива на деформация;
  • Качествена изкуствена кожа за лесно почистване;
  • Дръжка, улесняваща пренасянето и работата.
Подобни продукти