Цилиндрична масажна възглавница

25.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6048
Прегледи на продукта: 1141
Количество:     

Информация за Цилиндрична масажна възглавница от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Цилиндрична масажна възглавница

Предназначение: Като помощно средство при някои видове масаж

Модел: 6048

Произведено в: Китай от NO.VA Professional

Размери:

Дължина: 63см

Диаметър: 15см

Тегло: 2кг.

Характеристики:

  • Огромно приложение, според вида на масажа и стила на работа;
  • Здрава и устойчива на деформация;
  • Качествена изкуствена кожа за лесно почистване;
  • Предлага се в различни разцветки.

Масажът е не само приятна процедура, целяща да отпусне или тонизира тялото, но много често той е вид рехабилитация, способна да възстанови нормалните двигателни функции на организма. При много видове масаж се използват помощни средства, които да помогнат на тялото да заеме оптимална позиция за въздействие върху конкретна зона или просто да създаде допълнително удобство на клиента.

Едно от най-често използваните помощни средства при масаж е специалната цилиндрична възглавница, която се поставя под главата на клиента, под гърба, под коляното или глезените, в зависимост от вида на процедурата или стила на работа на масажиста. От качеството на цилиндричната възглавница зависи не само комфортът на клиента, но и ефектът от самата манипулация.

Представяме Ви изключително качествена и здрава цилиндрична възглавница за масаж, произведена от водещия производител на масажно и козметично оборудване NO.VA Professional. Тя се отличава със своята ергономична форма и устойчивост на деформация, което е гарант за нейния дълъг експлоатационен живот.

Моделът е съвместим с всички видове масажни легла и кушетки и може да се използва не само в салони за масаж или спа центрове, но и на адрес, посочен от клиента, тъй като нейната лекота позволява лесно пренасяне, заедно с основното съоръжение.

Тапицирана с качествена изкуствена кожа, тази възглавница се почиства с лекота от всички масажни масла и козметични продукти, които масажистът използва в своята работа. Специално разработеният дизайн на тази цилиндрична възглавница ще позволи на всеки клиент да се отпусне максимално и да забрави болката и напрежението в тялото, а на всеки професионален масажист – да работи по-лесно, ефективно и прецизно.

Подобни продукти