Чаршафи за еднократна употреба

11.50лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 2.5
Наличност: На склад
Код на продукт: 6000
Прегледи на продукта: 4292
Количество:     

Информация за Чаршафи за еднократна употреба от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Чаршафи за еднократна употреба

Предназначение: За предпазване от зацапване на масажни /козметични легла и столове

Модел: 6000

Произведено в: България

Размер:

Дължина: 80см

Широчина: 60см

Тип: Двупластова хартия

Перфорирани през 40см

Работата в салоните за красота изисква употреба на различни козметични продукти и химикали, някои от които изключително трудни за почистване, като кола маска, масажни масла, бои и други пигменти, които могат да нанесат непоправими щети на тапицерията на съоръженията, върху които се извършват процедурите.

Най-добрият начин за предпазване на покритията на масажните и козметични легла, а също и на всички видове столове е те да бъдат покрити с хартиени чаршафи за еднократна употреба. По този начин не само ще се предпази деликатната материя от захабяване и увреждане, но и ще се спести ценно време, необходимо за нейното почистване с различни химични препарати.

На вниманието на всички собственици на салони за красота предлагаме хартиени чаршафи за еднократна употреба, предназначени за покриване на работните съоръжения, върху които се извършват разкрасителните процедури. Те са подходящи не само за масажни студия и спа центрове, но и за козметични салони, студия за пиърсинг и татуировки, салони за маникюр и педикюр и др.

Удобството на тези чаршафи се състои във възможността да бъдат сменени, непосредствено след всяка процедура и да се изхвърлят, без да е необходимо да се перат, за да се използват отново. Това пести не само време, но и допълнителни средства и усилия, които биха били вложени за тяхното почистване.

Дължината на всеки чаршаф е отделена с перфорация през 40см, като стандартният размер на един чаршаф е 80 х 60см. В случай, че процедурата изисква да покриете цялото легло, чиято дължина обикновено е 186см можете да използвате дължната на ролката, като изберете размера и откъснете при пунктира, без да отделяте малките части, чрез откъсване.

Хартиените чршафи са двупластови, изключително меки и здрави и осигуряват бързина, перфектна хигиена и свобода по време на работа.

Подобни продукти