Професионален вибромасажор

930.00лв. 840.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 868
Прегледи на продукта: 1927
Количество:     

Информация за Професионален вибромасажор от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Професионален вибромасажор

Предназначение: За интензивен масаж и извайване на тялото, чрез високочестотни вибрации.

Модел: 868

Произведено в: Китай

Масажът има редица благоприятни свойства, най-важните сред които са подобряване на микроциркулацията на кръв и лимфа, а от там и способността да редуцира мастните натрупвания в тялото, сред които и упоритият целулит.

Един от най-ефективните видове масаж се извършва с помощта на вибромасажор, който предоставя интензивно въздействие не само в проблемните зони, но и върху цялото тяло, като по този начин го тонизира и възстановява, особено след тежка физическа активност.

Предлагаме Ви изключително ефективен модел професионален вибромасажор, използващ силата на високочестотни вибрации, способни с лекота да активират кръвообращението, да разградят мастните натрупвания под кожата, да ускорят обмяната на веществата и по този начин да изваят тялото по един бърз и безопасен начин.

Вибромасажорът е оборудван с 4 различни приставки, предназначени за третиране на различни зони от тялото и за работа с различен интензитет, като всяка от тях се монтира върху, свързан към тялото на уреда накрайник, чието предназначение е да предава импулсите директно към тялото на клиента.

Всеки от накрайниците е с точно изчислена големина, подходяща да покрие обособен проблемен участък, като това най-често са областта на ханша и бедрата, както и талията и коремната област.

Корпусът на професионалният вибромасажор е семпъл и компактен, благодарение на което, той може да се използва и в салони с по-малка работна площ. Този безценен уред е разположен върху стойка на колелца, което улеснява максимално неговото придвижване до всяка точка на салона, с цел оптималната му употреба.

Професионалният вибромасажор има прост и удобен за управление контролен пулт, осигуряващ лесен избор на работните режими, както и на степента на въздействие, според конкретния накрайник. Той е подходящ както за работа в козметични и спа салони, така и за фитнес зали и рехабилитационни центрове.

Технически параметри:

  • Напрежение: AC100V-240V
  • Честота: 50-60 Hz
  • Тегло: 14 кг

Работи посредством захранващ кабел

Подобни продукти