Апарат за сауна ефект

490.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1148
Прегледи на продукта: 881
Количество:     

Информация за Апарат за сауна ефект от онлайн магазин Стилист БГ


Апарат за сауна ефект

Включва:

  • Контролен уред за избор на работните режими
  • Термостат за регулиране на температурата
  • 5 термоустойчиви калъфки за опаковане на отделни части от тялото

Предназначение:

За отслабване, оформяне и детоксикация на тялото

Захранване: от електрическата мрежа

Защо ни е необходим сауна ефект?

Сауната е специално съоръжение, в което се съчетават полезните свойства на парата и топлината. Нейното въздействие има невероятно благоприятен ефект върху цялото тяло, като съдейства не само за красотата на тялото, но и за неговото здраве. Сауната може да топи мазнини при наднормено тегло, а също и да елиминира токсините натрупани в тялото при нездравословен начин на живот.

Тъй като не всеки има в дома си сауна или има възможност да посещава такава в някой спа център или пък здравословното му състояние не го позволява, много козметични салони и центрове за красота предлагат сауна ефект, чрез опаковане на отделни части от тялото. Този ефект се отразява чудесно при наднормено тегло, тъй като има свойството да топи мазнини в участиците, които се подлагат на високо термично въздействие.

Какво ви предлага Стилист.БГ?

Ние от Стилист.БГ предлагаме на всички салони за здраве и красота един уникален уред, който не бива да ви заблуждава със своите скромни размери, тъй като притежава изключителна мощ в борбата със затлъстяването. Апаратът е с компактни размери, което ви дава възможност да го местите с лекота и прибирате, когато не ви е необходим и представлява контролен панел, от който да избирате отделните работни режими.

Контролният уред има удобен LCD дисплей, показващ работните параметри и семпъл, но много функционален контролен панел, от който изборът на програми става лесно и бързо. Освен контролния уред ние ви предлагаме и най-важните компоненти – 5 елемента за опаковане на отделни части от тялото, изработени от специален материал, съобразени с индивидуалните особености на всеки клиент.

Особеното при опаковащите елементи е материалът, от който са изработени. Той осигурява равномерно и дълготрайно затопляне на тялото, така че мазнините и токсините в проблемните области да бъдат елиминирани лесно и ефективно. Всичко необходимо за качествено разкрасяване можете да намерите в онлайн магазина на Стилист БГ на изключително изгодни цени.

Произход: Китай

Подобни продукти