Четков пилинг с 5 накрайника

290.00лв. 259.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1123
Прегледи на продукта: 1204
Количество:     

Информация за Четков пилинг с 5 накрайника от онлайн магазин Стилист БГ


Четков пилинг с 5 накрайника

Характеристики на модела:

  • 5 различни накрайника за леко, средно и дълбоко ексфолиране;
  • Различни обороти на въртене на четките;
  • Лесен избор на работен режим.
  • Компактен и леснопреносим контролен уред

Четковият пилинг се прилага върху загрубели кожни участъци. В комбинация с подходящи козметични продукти и различни по големина и твърдост четки се премахва най-горният слой мъртви клетки, заедно с натрупания себум и различни замърсявания. С негова помощ кожата става гладка и подмладена, а тенът свеж и равномерен.

Всеки козметичен салон трябва да разполага с поне един такъв професионален уред, с който да предложи на своите клиенти качествено и пълноценно разкрасяване. Четковият пилинг е една от най-желаните козметични процедури, тъй като тя има изключително благоприятен ефект върху цялостният облик на кожата в дългосрочен план.

Този уред е компактен и прецизен, което означава, че той няма да заеме излишно пространство във вашия салон. Той е лек и дава възможност за лесно пренасяне до всяка точка на салона, където неговото наличие е необходимо. Уредът е оборудван с всичко необходимо и не се налага да приспособявате допълнителни компоненти, за да го използвате.

Уредът разполага с един подвижен накрайник, върху който лесно и бързо се монтират различните по големи и като степен на въздействие четки. Всяка процедура може да се избере от контролния уред, от където се определят силата на въздействие и посоката на въртене. Всяка една от четките е предназначена за различна част от тялото или лицето, като в комбинация с уреда могат да се използват и специални козметични продукти, които да подпомогнат премахването на загрубяванията и вроговените мъртви клетки.

Процедурите с четков пилинг са невероятно ефективни при различни кожни проблеми, като замърсена и старееща кожа, белези от акне и стрии, а също и при сериозни задебелявания и вроговявания в определени участъци от тялото. Стилист бг. ви дава възможност на изключително ниска цена да се сдобиете с един перфектен професионален уред, с който да задоволите всички изисквания на своите клиенти.

Произход на уреда: Китай

Подобни продукти