Ултразвук с шпатула

690.00лв. 620.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1155
Прегледи на продукта: 2099
Количество:     

Информация за Ултразвук с шпатула от онлайн магазин Стилист БГ


Ултразвук с шпатула

Съдържа:

  • Ултразвуков апарат - контролен уред
  • 2накрайника за ултразвукова терапия и ултразвуков пилинг
  • Ултразвукова шпатула за дълбоко почистване на кожата

Предназначение:

За професионална употреба в козметични салони, дерматологични кабинети и спа центрове

Приложение на ултразвуковия апарат

Ултразвуковите терапии са едни от най-често извършваните процедури в салоните за красота. В основата на работата на този важен козметичен уред стоят ултразвукови, вискочестотни вибрации с честота от 28000 Hz, осигуряващи лек затоплящ ефект, благодарение на който порите на кожата се разширяват и осигуряват дълбоко проникване, с цел премахване на излишния себум и замърсявания, влошаващи състоянието на кожата.

Всяка ултразвукова манипулация допринася за здравето и красотата на кожата, затова Стилист.БГ дава възможност на всеки козметичен салон да се сдобие с един качествен, професионален уред за ултразвукова терапия, ултазвуков пилинг и допълнителна шпатула за дълбоко ултразвуково почистване на кожата. Уредът е лек и компактен, така че да можете да го използвате във всяка част на своя салон.

Какво ви предлагаме ние?

Стилист БГ ви предлага основен уред, от който се избират различните работни режими. Към него се включва всеки един от накрайниците, с който се въздейства на кожата. Този модел разполага с три отделни накрайника, предназначени за различно въздействие върху кожата.

Какво включва уредът, който ви предлагаме?

Ултразвук

Основният накрайник служи за класическа ултразвукова терапия, която се прилага при акне, старееща кожа, пигментации, дехидратирана и чувствителна кожа, тъй като неговото въздействие подобрява кръвообращението, масажира и увеличава преноса на кислород до клетките на кожата.

Ултразвуков пилинг

Ултразвуковият пилинг, от друга страна има за цел да осъществи цялостно и дълбоко почистване на лицето, премахвайки най-горния кожен слой, заедно с мъртвите клетки и излишния себум, които запушват порите, предизвикват появата на акне и комедони и влошават цялостния вид на кожата.

Ултразвукова шпатула

Ултразвуковата шпатула има за цел да извърши дълбоко почистване и освежаване на кожата. Тя има свойството да изравнява тена на лицето и да намалява белезите от акне и стрии. С помощта на шпатулата, също така се подобрява усвояването на козметични продукти, използвани при различните процедури, тъй като ултразвуковите вълни имат свойството да активират полезните съставки в тях.

Процедурите с ултразвук регенерират клетките, изглаждат неравности и бръчки, стимулират кръвообращението и метаболитните процеси в дълбочината на кожата и намаляват подпухналостта под очите.

Произход: Китай

Подобни продукти