Уред ултразвук – фотон терапия

149.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 2.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 013
Прегледи на продукта: 2576
Количество:     

Информация за Уред ултразвук – фотон терапия от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Уред ултразвук – фотон терапия

Предназначение: За подобряване вида и състоянието на кожата

Модел: 013

Произведено в: Китай

Технически параметри:

  • 110V/220V
  • 50-60Hz
  • Захранване: чрез кабел към електрическата мрежа.

Напредъкът на технологиите доведе до революционна промяна във вида и методиката, по която се извършват съвременните козметични процедури, като днес те са много по-ефективни, щадящи кожата и здравето на клиента и се осъществяват посредством иновативни уреди, с които се работи лесно, но абсолютно прецизно.

На вниманието на всички професионални козметици и дерматолози предлагаме комбиниран уред за ултразвукова и фотон светлинна терапия, с чиято помощ за кратко време и без особени усилия се възвръща младостта и перфектния вид на кожата. Уредът е с компактни размери и може да се използва не само от професионалисти, но и в домашни условия, при стриктно спазване на инструкциите за безопасност.

Предимства на фотон светлинната терапия:

При фотон терапията се използва Интензивна Пулсова Светлина (IPL), която се трансформира в топлина и въздейства благоприятно на различни кожни проблеми. При тази терапия се използват високоинтензивни пулсови честоти от видимия спектър на светлината, които наподобяватпринципа на работа на лазерните лъчи, като тяхното въздействие е много по-безопасно и може спокойно да се прилага в домашни условия.

Водеща роля при фотон терапията има дължината на вълната, като всяка вълна съответства на определен цвят, в зависимост от своята дължина. Различните цветове имат различно въздействие и съответно – предназнечение, като нито една от видовете светлини не съдържа ултравиолетова светлина, не уврежда и не изгаря кожата.

Предимства на ултразвуковата терапия:

Ултразвуковата терапия се осъществява под въздействието на високочестотни вибрации, способни да трансформират звуковата енергия в топлинна, като по този начин се активира кръвообращението и се подобрява храненето на клетките с кислород и други хранителни съставки.

Двете терапии могат да се прилагат както самостоятелно, така и в комбинация, с цел да се подсили ефекта на всяка една от тях. Компактният уред има лесен контролен панел, с който изборът на режим и интензитет на въздействие се извършва бързо и прецизно.

Спазвайте инструкциите за работа, приложени към уреда.

Подобни продукти