Термоодеало с инфрачервено затопляне

499.00лв. 445.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 805
Прегледи на продукта: 1817
Количество:     

Информация за Термоодеало с инфрачервено затопляне от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Термоодеало с инфрачервено затопляне

Предназначение: За лечебни, разкрасителни и детоксикиращи процедури в салони за красота или в домашни услувия

Модел: 805

Произведено в: Китай

Технически параметри:

  • Напрежение: 110V / 220V
  • Мощност: 650W
  • Температура: 35-75 ° C
  • Общо тегло: 9 кг.
  • Размер на одеялото: 180x80cm
  • Работи посредством захранващ кабел!

Високата температура е позната отдавна, като средство, подходящо за премахване на подкожни мазнини, особено в проблемните зони на тялото, като корем, ханш и бедра. Термопроцедурите до скоро се извършваха предимно в салоните за красота и масаж, но благодарение на модерните иновации, днес всеки може да си направи такава процедура в домашни условия.

Предлагаме Ви специално термоодеало, с чиято помощ можете да постигнете значителни и различни по вид резултати. На неговите благоприятни свойства можете да се насладите както в престижен спа център, така и в собствения си дом, където няма да бъдете обезпокоявани от никого.

Термоодеалото е изработено от висококачествена, безвредна материя, която е исключително здрава и се почиства с лекота след всяка процедура. В него са вградени голям брой инфрачервени фибри, излъчващи инфрачервена толнина, способна да прониква в тъканите и по този начин да активира клетъчното делене, изгарянето на мазнини, производството на собствен колаген и изхвърлянето на токсините от организма, както и да намалява болки и схващания.

Одеалото разполага с контролен уред, посредством който се избират работните режими, степените на нагряване и времетраенето на различните процедури. Уредът е лесен и удобен за работа и разполага с цифров дисплей, който ще Ви помогне да следите параметрите на въздействие, които сте задали. По този начин могат бързо да се коригират евентуални грешки и да се избегне опасностт от увреждане или изгаряне на кожата.

Продуктът разполага с подробни инструкции за работа, които е важно да спазвате стриктно. Освен е това е желателно преди процедурите да ползвате хидратиращи продукти или такива с колаген, да не използвате продукти, съдържащи алкохол, киселини или основи и да нанасяте слънцезащитен или противовъзпалителен крем, след всяка процедура.

Подобни продукти