Уред за пресотерапия и лимфен дренаж

1 129.00лв. 999.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6015
Прегледи на продукта: 4443
Количество:     

Информация за Уред за пресотерапия и лимфен дренаж от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Уред за пресотерапия и лимфен дренаж

Предназначение: За ефективно извайване на тялото, редуциране на целулит и общо укрепване на организма

Модел: 6015

Произведено в: Китай

Предлагаме Ви комбиниран уред, с който можете да се наредите в челните редици на престижните салони за красота и спа центрове, предлагащи последните иновации в разкрасителните и оздравителни процедури. С негова помощ ще можете да се справите успешно с редица упорити проблеми, като затлъстяване и целулит, а също и да подобрите общото здравословно състояние на своите клиенти.

Този козметичен апарат осъществява ефективен и напълно безопасен лимфен дренаж, стимулиращ работата на лимфната система. Неправилното функциониране на тази изключително важна система води както до влошаване на здравословното състояние, така и до натрупването на подкожни мазнини, които сериозно влошават визията на цялото тяло.

Благодарение на този високотехнологичен апарат Вашият салон ще предложи напълно безболезнена процедура, под формата на лек масаж, стимулиращ циркулацията на лимфа, при което ще се отпушат затлачените участъци, за да се прочистят и освободят от натрупаните в тях мастни клетки и токсини. Лимфният дренаж, повишава броя на лимфоцитите и по този начин укрепва имунната система.

Освен укрепващия и извайващ тялото лимфен дренаж, този уред осъществява и невероятно благоприятна за тялото пресотерапия, целяща не само да стимулира изгарянето на подкожните мазнини, но и да освободи тялото от натрупаните в него токсини и отпадни продукти на метаболизма.

Пресотерапията активира кръвообращението и по този начин подобрява насищането на клетките с кислород, което е от огромно значение за правилната работа на всеки орган и система в тялото. Тази козметична процедура ще повлияе благоприятно както вътрешните органи и процеси в организма, така и състоянието на външната обвивка – кожата, като я направи по-здрава, еластична и гладка.

Уредът има удобен за работа контролен панел, от който се избират режимите на работа и техният интензитет. Той работи посредством захранващ кабел и няма да заеме излишна площ от Вашето работно помещение.

Подобни продукти