Уред за премахване на петна по кожата

429.00лв. 299.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6012
Прегледи на продукта: 1182
Количество:     

Информация за Уред за премахване на петна по кожата от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Уред за премахване на петна по кожата + електрическа игла

Предназначение: За ефективно третиране и редуциране на кожна пигментация с различен произход

Модел: 6012

Произведено в: Китай

Едни от най-неприятните и упорити дефекти по кожата са пигментните петна, които развалят визията на цялото лице или зона от тялото, върху която са се появили. Някои от тях, като лунички, бенки и белези по рождение можем да приемем, като симпатични и дори, като наша запазена марка, но други – възникнали на по-късен етап не желаем да виждаме върху лицето, деколтето и ръцете си и тогава се отправяме към козметичния салон, където да ни избавят от този неприятен козметичен дефект.

За да може всеки козметичен салон да помогне на своите клиенти, страдащи от така неприятната пигментация по кожата, ние предлагаме чудесен уред, с чиято помощ това ще бъде не само възможно, но и напълно безопасно и безболезнено.

Уредът за премахване на петна по кожата, който Ви предлагаме е компактен и удобен за работа. Той няма да заема излишно място във Вашия салон и ще бъде винаги на разположение, независимо в коя точка на салона ще го използвате.

Този апарат е подходящ и за професионалистите, работещи на адрес, посочен от клиента, тъй като може безпроблемно да се пренася и транспортира до мястото, на което сте повикани. Комбиниран с електрическа игла, той ще Ви даде възможност да обогатите списъка с услуги, които предлагате.

Терапията, осъществявана от уреда е неинвазивна процедура, използваща високоинтензивни пулсови честоти от видимия спектър на светлината, с цел подобряване състоянието на кожата, както и за лечение на различни съдови лезии - пигментации,бръчки, розацея, а също и за трайно обезкосмяване. Системата функционира на принципа на лазерните технологии, но се различава от тях по използването на различни дължини на светлинните вълни.

Предимствата на този метод за премахване на фотопетна и пигментации е, че клиентът не се нуждае от дълга подготовка и възстановяване след процедурите. На практика той може да се върне към рутинните си занимания, веднага след напускане на козметичния салон.

Подобни продукти