Пароозонатор с топла и студена пара

390.00лв. 330.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 2.5
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1196
Прегледи на продукта: 1338
Количество:     

Информация за Пароозонатор с топла и студена пара от онлайн магазин Стилист БГ


Проозонатор с топла и студена пара

  • Функционален и висококачествен уред
  • Подвижна стойка на колелца
  • С един накрайник за топла и студена пара
  • Отделни бутони за различните функции
  • Регулириема височина

Приложение:

За работа в козметични салони, като подготвителна или заключителна процедура

За какво служи пароозонаторът?

Кожата подлежи на обработка най-добре, когато нейните пори са максимално отворени. Разширените пори дават възможност за дълбоко и качествено почистване, а също и за максимално усвояване на полезните съставки, съдържащи се в козметичните продукти. Най-доброто средство за разширяване на порите си остава топлата пара, насочена директно към кожата на лицето.

Пароозонаторът е уред, произвеждащ пара, при оптимално изпаряване на вода. Той разполага с накрайник, от който водната пара излиза висококонцентрирана, така че да въздейства бързо и ефективно на кожните пори. Другата функция на пароозонатора е излъчването на наситен кислород – озон към дълбоките слоеве на кожата. Озонът има мощни антисептични и подмладяващи свойства, благодарение на своята способност да възстановява тъканите.

Какво ви предлага Стилист.БГ ?

Като един от най-добрите доставчици на професионално оборудване за козметични и фризьорски салони, онлайн магазинът на Стилист.БГ ви предлага един от най-добрите и функционални пароозонатори. Моделът, който ви предлагаме генерира както топла, така и студена пара, в комбинация с чист озон.

Уредът разполага с един накрайник, като двете функции – топла и студена пара се избират чрез различни бутони. Студената пара се използва, като заключителна процедура, представляваща охлаждане и бързо възстановяване на третираната кожа. Хладната пара свива порите, намалява отоците и зачервяванията и предотвратява възпаленията, които е вероятно да възникнат след някои разкрасителни процедури. Студената водна пара действа освежаващо на уморени очи, а също и подпомага някои козметични процедури, изиксващи охлаждане.

Уредът може да използва не само чиста вода, но и билкови отвари и етерични масла. Ароматерапията с етерични масла има мощен успокояващ и ревитализиращ ефект и пароозонаторът е най-доброто средство за нейното осъществяване. Лесно преместване, перфектна работа и изключително дълъг експлоатационен живот – Стилист.БГ ви предлага винаги най-доброто.

Произход: Китай

Подобни продукти