Мини козметичен уред - Дарсонвал

290.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT 1185
Прегледи на продукта: 2214
Количество:     

Информация за Мини козметичен уред - Дарсонвал от онлайн магазин Стилист БГ


Мини козметичен уред – Дарсонвал

Предназначение:

  • За професионална употреба в салоните за красота
  • Оборудван с три накрайника за въздействие върху различни части от лицето и тялото
  • Включва мини контролен уред + накрайници
  • Зхранване: В електрическата мрежа

За малки, ново стартиращи или големи, натоварени козметични салони, в които се предлагат процедури с Дарсонвал е подходящ този мини козметичен апарат с три накрайника. Уредът дава възможност за употреба във всяка точка на работното помещение и дори за използване при посещения на адрес, посочен от клиента. Малък, но невероятно удобен и функционален, този козметичен апарат ще ви позволи да докажете своя професионализъм.

За какво служи Дарсонвалът?

Чрез Дарсонвал към кожата се отвежда високочестотен ток с ниско напрежение. С помощта на електрическите импулси се осъществява дразнене на нервните окончания по рефлекторен път, причиняващи кратко свиване на кръвоносните съдове, последвано от разширяване, с което се увеличава кръвоснабдяването на подкожните слоеве. Дарсонвализацията регулира мастната секреция и намалява възбудимостта на нервните окончания, благодарение на което се постига бърз обезболяващ ефект, стимулира се обновяването на космените фоликули при оплешивяване и алопеция и се повишава обмяната на веществата на клетъчно ниво.

Процедурите с Дарсонвал се прилагат както самостоятелно, така и като подготвяща или заключителна манипулция. Специфичното въздействие върху отделни участъци от тялото или при определено заболяване носи огромни ползи, под формата на бързи и дълготрайни резултати. Дарсонвал може да се използва дори в домашни условия, като единствено е важно да се спазват степените на въздействие за всяка област на тялото и лицето и времетраенето на отделните процедури.

Какво ви предлага Стилист.БГ ?

В нашия онлайн магазин всеки професионален козметик или фризьор може да намери качествено, функционално и ефективно оборудване за своя салон. Ние се стремим да задоволим нуждите както на малките и нови салони, така и на големите центрове за красота, изградили отдавна свое име и авторитет. Този компактен Дарсонвал е подходящ за всички наши клиенти, желаещи да предложат модерни и ефикасни разкрасителни процедури.

Произход: Китай

Подобни продукти