Ултразвук с 2 сонди

349.00лв. 290.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1159
Прегледи на продукта: 1326
Количество:     

Информация за Ултразвук с 2 сонди от онлайн магазин Стилист БГ


Ултразвук с 2 сонди

Приложение:

За активиране на козметичните продукти и подобряване на тяхното усвояване в кожата

Уредът се състои от:

  • Контролен уред
  • 2 сонди за различно въздействие, използващи 2 вида ултразвукови вълни

Захранване: с кабел към електрическата мрежа

За какво служи ултразвуковата терапия?

Ултразвуковата терапия се осъществява под въздействието на високочестотни вибрации, способни да трансформират звуковата енергия в топлинна, като по този начин се активира кръвообращението и се подобрява храненето на клетките с кислород и други хранителни съставки. С помощта на ултразвуковите вълни се подпомага обновяването на клетките и усвояването на полезните съставки, съдържащи се в козметичните продукти.

Ултразвук се използва при ралични по вид и въздействие манипулации, при които специфичните вибрации подпомагат регенерирането и възстановяването на кожата. Приложението на ултразвукова терапия е подходящо при старееща и отпусната кожа, както и при лечение на много козметични проблеми, които не се повлияват от конвенционалните средства, използвани в домашни условия.

Защо да изберете нашия уред?

Стилист.БГ ви предлага един компактен уред, способен да извърши чудеса. Той разполага с две сонди, използващи различни вълни, така че да може да се въздейства на различни проблеми в различни части от тялото и лицето. Размерите на уреда ви позволяват дори да го носите с лекота, в случай че работите на адрес, посочен от клиента. Той няма да отнеме от работото пространство във вашия салон, но определено ще го направи по-желано и предпочитано място.

Смяната на отделните накрайници се извършва без абсолютно никакви усилия и загуба на време, а изборът на работни режими е максимално улеснен, като контролният дисплей ви дава възможност да следите зададените програми и времетраенето на всяка процедура.

Избирайки този компактен, но много важен козметичен апарат, всеки салон ще може да предложи на своите клиенти голяма част от най-търсените днес козметични процедури. Бъдещето на ефективното лечение на редица кожни състояния е в ръцете на ултразвукувата терапия, затова Стилист.БГ ви дава въможност да влезете с размах в бъдещето.

Произход: Китай

Подобни продукти