Фриматор за ултразвуков пилинг

144.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 006
Прегледи на продукта: 1442
Количество:     

Информация за Фриматор за ултразвуков пилинг от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Фриматор – Ултразвуков пилинг

Предназначение: За професионално ексфолиране на кожата в професионална и домашна обстановка

Модел: 006

Произведено в: Китай

Фриматор за Ултразвуков пилинг е удобен и изключително ефективен козметичен уред, който, поради своите компактни размери и удобство при извършване на различните манипулации може да се използва не само в козметични салони, но и в домашна обстановка, където ще осигури високи професионални резултати.

Уредът дава възможност за цялостно и дълбоко почистване на лицето, премахвайки най-горния кожен слой, заедно с мъртвите клетки, които запушват порите, предизвикват появата на акне и комедони и влошават цялостния вид на кожата. Работата с него е не само лесна, но и изключително приятна, а резултатът – здрава и сияйна кожа с равномерен тен.

В основата на работата на този козметичен уред стоят ултразвукови, вискочестотни вибрации с честота от 28000 Hz, осигуряващи лек затоплящ ефект, благодарение на който порите на кожата се разширяват и осигуряват дълбоко проникване, с цел премахване на излишния себум и замърсявания, влошаващи състоянието на кожата.

Уредът има 4 режима на работа, чрез които кожата се ексфолира,почиства и тонизира, пигментациите се изсветляват, а тенът се изравнява. Фриматорът за ултразвуков пилинг, също така извършва лек лифтинг, който оформя контура на лицето, подобрявайки еластичността на лицевата кожа.

Всеки от режимите се избира лесно от удобният контролен панел, а времето и интензитета на процедурите се следи на  LCD дисплей, който дава възможност за пълен контрол над всяка манипулация.

Този уред е изключително ефективен в борбата с акне, старееща кожа, пигментации, дехидратирана и чувствителна кожа, тъй като неговото въздействие подобрява кръвообращението, масажира и увеличава преноса на кислород до клетките на кожата.

Характеристики на уреда:

  • Ергономичен дизайн, осигуряващ удобство при работа;
  • Лек и компактен;
  • Лесен избор на работните режими;
  • LCD екран за наблюдение;
  • Опция за регулиране на работните режими, времето и интензитета на процедурите.

4 работни режима:

  • Ексфолира;
  • Почиства кожата;
  • Изравнява тена и тонизира;
  • Повдига и изпъва кожата – оформя контура.

Технически параметри:

Напрежение:110-240V

Мощност 7W

Размери: 25 х20 х7cм

Работи със захранващ кабел.

Подобни продукти