Електрическа пинсета с игла

512.00лв.
  • Гласове: 6 Рейтинг: 2.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6014
Прегледи на продукта: 7315
Количество:     

Информация за Електрическа пинсета с игла от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Електрическа пинсета с игла

Предназначение: За епилация в козметични салони и дерматологични кабинети

Технически характеристики:

  • Захранващо напрежение: 220V/ 50Hz
  • Kонсумирана мощност: 30 VA
  • Изходна високочестотна мощност: 25W
  • Честота на изходния сигнал:1.7MHz + 5% (500kHz)
  • Тегло на прибора: 1кг

Предлагаме Ви невероятна възможност да предложите на своите клиенти разнобразие от процедури с високо качество, като оборудвате своя салон за красота с уред за безболезнена епилация.

Този професионален козметичен уред има специфичен принцип на работа, при който между сондата на прибора и кожата на пациента протича високочестотен ток, в резултат на който се изгаря корена на косъма, като по този начин се осъществява трайна и качествена епилация.

Приборът представлява електрическа пинсета + игла, като иглата изгаря корена на косъма, след което пинсетата го изскубва. Тази процедура изисква изключително внимание и прецизност от страна на опитен козметик, поради сериозните рискове от трайно увреждане на кожата. Този козметичен уред не е подходящ за употреба в домашна обстановка от непрофесионалисти.

Електроепилацията има сериозни предимства пред останалите методи за обезкосмяване, като основното нейно предимство се състои в дълготрайния ефект на процедурата. Само с няколко процедури по електроепилация могат да се премахнат завинаги нежеланите косми в определени зони на тялото и това прави този уред предпочитан от все повече салони за красота.

Епилацията с електропинсета и игла трябва да се извършва с повишено внимание, тъй като допирът на тези инструменти до кожата предизвиква коагулация на мястото на допир. Коагулацията е важен биологичен процес на съсирване на кръвта, който, предизвикан в голяма степен, върху голям участък от кожа може да предизвика неприятни кръвонасядания, които да загрозят обезкосмената кожа и да предизвикат сериозни здравословни проблеми.

Извършена професионално от опитен козметик или дерматолог, епилацията с електрическа пинсета и игла е все по-търсена разкрасяваща процедура. Поради тази причина все повече козметични салони се снабдяват с този компактен и удобен уред и преминават нужното обучение за работа с него, за да бъдат конкуретноспособни и да зарадват своите клиенти.

Подобни продукти