UV стерилизатор за инструменти

184.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 101
Прегледи на продукта: 7275
Количество:     

Информация за UV стерилизатор за инструменти от онлайн магазин Стилист БГ


UV стерилизаторът използва ултра виолетовата светлина, за да стерилизира, подлежащите на дезинфекция инструменти и накрайници на козметичните апарати, използвани в козметични и фризорски салони, спа-центрове и салони за маникюр. UV дезинфекцията е сред най-ефективните постижения на съвременните технологии, благодарение на своята способност да елеминира в най-голяма степен бактерии, вируси и гъбички, способни да причинят заразяване на клиентите на центровете за красота, както и на служителите, работещи в тях.

UV стерилизаторът осигурява прост и надежден метод за унищожаване на бактерии в медицинската и козметична индустрии. Поради огромната нужда от високо ниво на хигиена при уредите и инструментите, използвани в тези области, UV стерилизаторът е незаменима част от оборудването на всеки салон за красота, лекарски или зъболекарски кабинет.

Благодарение на своята силна проницаемост uv лъчите променият протеиновите и киселинните структури на бактериите, като по този начин ги унищожават.

UV стерилизаторът има виско технологична рефлекторна повърхност, благодарение на своето отразяващо покритие, водеща до бързото насищане и концентрация на ултра виолетово лъчение, гарантиращо бърз и качествен процес на дезинфекция.

Уредът има сигурна система на затваряне на вратата, а също компактен и елегантен дизайн, което го прави подходящ за всеки салон за красота, където се търси пълна безопасност и свободно работно пространство.

Освен козметичния и фризьорски инструментариум със стерилизатора могат да се дезинфектират и всички консумативи, използвани в работата на салона, които подлежат на дезинфекция , чрез uv лъчение, като марли, ленти за кола маска, шпатули за многократна употреба, апликатори и др,

Тази система за дезинфекция премахва необходимостта да се използват дезинфектантни препарати на основата на хлор или алкохол, като по този начин се избягва повреждането на частите от козметичната или фризьорска апаратура, които не подлежат на намокряне с течни химикали.

Ефективността на стерилизатора зависи от правилната му употреба, затова е важно да прочетете внимателно инструкциите за работа с него и да ги спазвате стриктно.

Тегло: 3кг

Подобни продукти