UV стерилизатор

144.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1152
Прегледи на продукта: 1523
Количество:     

Информация за UV стерилизатор от онлайн магазин Стилист БГ


UV стерилизатор

Технически характеристики:

  • Дължина: 40см
  • Дълбочина: 24см
  • Височина: 20,50см
  • Волтаж: 230V - 50/60Hz
  • Мощност: 10W

Производител: MP Hair – Италия

Защо ви е нужен стерилизатор?

Ако притежавате или управлявате козметичен/ фризьорски салон, спа-център, дерматологичен кабинет или каквото и да е студио за разкрасяване, вероятно знаете, колко важно е поддържането на висока хигиена в тези места. Тя е не само изискване на службите за санитарен контрол, но и начин да спечелите доверието на своите клиенти.

Тъй като в салоните за красота се третират различни кожни проблеми, тяхното третиране често става с помощта на специални инструменти, уреди или накрайници на уреди. Всяка манипулация изисква абсолютно чисти инструменти и накрайници, като под ‘’чисти’’ разбираме напълно предпазени от микроби, вируси и гъбични инфекции, т.е. стерилни.

Защо да изберете UV стерилизатор?

През годините са разработени различни методи на стерилизация, като по-остарелите залагат на високите температури. Тези методи изискват значително време, а резултатите са не съвсем задоволителни. Тъй като нуждата от много висока степен на защита е огромна, съвременните технологии вече предлагат съвсем нов и различен подход към стерилизацията.

Ултравиолетовите лъчи доказано осигуряват много по-висока степен на стерилизация. Специфичната светлина с определена дължина на вълната има идеалната възможност да унищожи напълно голяма част от познатите микроби, гъбички и вируси и то без да вреди на околната среда или на хората, намиращи се в близост до уреда.

Защо да изберете нашия UV стерилизатор?

Стилист. БГ ви предлага един модерен и много функционален стерилизатор, използващ ултравиолетовата светлина, като метод за стерилизация. Той е с компактни размери, което означава, че работното пространство във вашия салон няма да бъде ощетено за сметка на стерилизацията. Стерилизаторът дори може да бъде местен с лекота и прибиран, когато наличието му не е необходимо.

Уредът, който ви предлагаме е дело на престижната италианска марка MP Hair, а това означава качество, качество и отново качество. Марката е позната по цял свят със своите иновативни и функционални уреди, инструменти и консумативи за професионална употреба, а сега онлайн магазинът на Стилист.БГ ви дава възможност сами да се уверите в това.

Подобни продукти