Ваничка за педикюр

385.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 100
Прегледи на продукта: 3730
Количество:     

Информация за Ваничка за педикюр от онлайн магазин Стилист БГ


Дезинфекцията на стъпалата при педикюра е от основна важност. Поради това, че по стъпалата и ноктите на краката най-често се развиват гъбични заболявания и инфекции, които лесно могат да бъдат пренесени на друг клиент, а също и на педикюриста, извършващ процедурата. Има някои основни правила, които педикюристът трябва да спазва, за да предпази себе си и клиентите от нежелани последствия. Освен дезинфекцията на различните козметични инструменти и ръцете (краката на клиента се дезинфекцират с помощта на специалните соли за педикюр) педикюристът трябва да използва ръкавици.

Преди да се пристъпи към педикюр краката на клиента се потапят в специална ваничка, в която предварително са разтворени ароматни соли за дезинфекция и омекотяване на стъпалата в приятно топла вода. При професионалните процедури е добре ваничката да се покрие с найлонов лист, преди поставянето солите във водата. Причината отново е хигиената. Поставяйки найлонова основа във ваничката тя се почиства много по-лесно, след процедурата. При липса на сътветните предпазни мерки в дюзите на ваничката могат да проникнат микро частици, които да ги запушат и замърсят. Краката на клиента престояват във ваничката около 10 минути.

Тази професионална ваничка за педикюр има в допълнение удобен стол с регулируема височна и стойка за краката, върху която се извършват процедурите. Към нея има три чекмеджета, в които могат да се подредят инструментите и продуктите, необходими за процедурата. Ваничката има и опция за хидромасаж, който не само омекотява кожата на стъпалата и я подготвя за почистване, но се подобряват кръвообращението и микроциркулацията, което има изключително благоприятен ефект върху уморени и отекли крака и стъпала. С допълнителното прибавяне на соли и етерични масла във водата, краката се подготвят за процедурата, като се омекотяват кожата и ноктите за по-лесно отстраняване на мъртви клетки, мазоли, кокоши трън и врастнали нокти.

Този уред ще улесни маскимално маникюриста и ще превърне педикюра в приятно изживяване за клиента.

Подобни продукти