UV лампа за нокти

95.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6023
Прегледи на продукта: 1246
Количество:     

Информация за UV лампа за нокти от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: UV лампа за маникюр и педикюр

Предназначение: За работа в козметични салони, предлагащи грижа за ноктите и за маникюр в домашни условия.

UV светлината е необходима част от козметичното оборудване на салоните са красота, като нейните предимства са безспорни при изработката на маникюр и педикюр.

Лампите, използващи uv светлина изпълняват функцията на сушилни, позволяващи, вместо обикновени втвърдители и заздравители за нокти да се ползват по-устойчиви покрития, съхнещи по-бързо под въздействието на UV светлината.

UV лампите за маникюр и педикюр дават възможност да се направи дълготраен маникюр, като се избягва употребата на вредни материали и лепила, използвани при повечето видове ноктопластика.

Този тип лампи се използват предимно при употреба на специални гелове, които се втвърдяват бързо под въздействието на светлината на лампата, но могат да се прилагат и като ускорители на втвърдяването на обикновени видове лак, както и на топ и финиш uv продукти за маникюр.

Предимства на UV лампите за маникюр:

Основното предимство на този тип лампи е, че те позволяват да се използват безвредни продукти, които в същото време осигуряват дълготрайност на маникюра.

Тяхното приложение е изключително необходимо при различни проблеми, като гъбични инфекции, нацепване и чупливост на ноктите, тъй като позволяват на всички дами да се радват на красив, а защо не и на екстравагантен маникюр и педикюр.

UV лампата пести време по изсъхването на материалите, което дава възможност за кратък срок да се извършват по-голям брой процедури в салоните за красота. В забързаното ежедневие на много от съвременните дами, спестеното време за посещение при маникюрист е от огромно значение и за тях е важно да намерят студио, разполагащо именно с такъв ценен уред.

Характеристики на UV лампата за маникюр:

Този модел е компактен и изключително удобен за работа. Той тежи само 1кг и позволява да бъде пренасян дори в дамска чанта, в случай, че се извършват професионални услуги на адрес, посочен от клиента или се ползва в домашна обстановка.

Лампата за маникюр може да бъде допълнително оборудвана със стойка-удължител, с цел да се улесни работата на маникюриста, когато се работи върху ноктите на краката на клиента.

Тегло: 1кг.

Подобни продукти