Учебна ръка за маникюр MP Hair

16.80лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1307
Прегледи на продукта: 1969
Количество:     

Информация за Учебна ръка за маникюр MP Hair от онлайн магазин Стилист БГ


Учебна ръка за маникюр MP Hair

Предназначение: За обучение в школите за маникюр

Как се става добър маникюрист?

Добър професиналист, в която и да е област не се става само с изучаване на сухата теория. Практиката и то доста продължителна може да направи от всеки един новак, опитен специалист в своята област и това е валидно за всички занаяти. Когато става дума за направа на маникюр задачата се усложнява допълнително, защото ноктите на ръцете и краката са един много фин и деликатен орган, към който винаги трябва да се подхожда с внимание.

Добър маникюрист не се става с оформяне на собствения маникюр в домашни условия. Добър професионалист в областта се става само, следе като се посети специализиран курс или обучение, където професионалните изисквания и специфичните детайли на професията са широко отразени и задълбочено изследвани. В школите за обучение на маникюристи, освен задълбочено теоретично изучаване на материята се залага и на сериозна практика, която практика изисква съответните учебни помагала.

Какво можете да откриете при нас?

Стилист.БГ е един от водещите онлайн магазини за фризьорско и козметично оборудване. Ние предлагаме всичко, което е необходимо на един професионалист, включително и помагалата, които ще го направят такъв. На школите за маникюр и педикюр ние предлагаме учебна ръка, върху която можете да изпробвате всички техники, на които се обучавате.

Учебната ръка е дело на престижната италианска марка MP Hair, позната по света, като един от водещите производители на професионални уреди, инструменти и консумативи за разкрасяване. Всеки неин продукт е символ на изключително високо качество и функционалност, което гарантира не само дълга, но и максимално улеснена употреба.

Учебната ръка за маникюр е изработена от материали с уникално качество. При нейната изработка, производителят е заложил на максимална реалистичност на учебното помагало, така че бъдещият маникюрист да свикне с допира и усещането, което дава работата с човешка ръка от плът и кръв.

Станете най-добрият професионалист в своята област, обучавайки се по доказано най-ефективния начин.

Подобни продукти