Терморъкавици за парафинотерапия

84.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1193
Прегледи на продукта: 1306
Количество:     

Информация за Терморъкавици за парафинотерапия от онлайн магазин Стилист БГ


Терморъкавици за парафинотерапия

Производител: MP Hair – Италия

  • Висококачествен термоустойчив хипоалергенен материал
  • Термолере за регулиране на температурата
  • Подлежащи на почистване
  • Универсален размер

Стилист.БГ ви предлага специални терморъкавици, предназначени за терапия с парафин или друг вид козметични субстанции, изискващи топлинно въздействие. Този продукт е дело на италианската марка MP Hair – създадел на едни от най-качествените и иновативни професионални продукти и уреди за разкрасяване. Отличаващи се с изключтелна здравина и функционалност, тези ръкавици могат да се използват в салони за маникюр и педикюр, спа центрове и козметични салони.

Какво е предназначението на терморъкавиците?

В салоните за красота се прилагат голям брой разкрасителни процедури, целящи да възстановят сухата и загрубяла кожа на ръцете. Тъй като нашите ръце са може би най-ощетената откъм защита част от тялото, те често страдат от дехидратация и напукване през зимата. Професионалната грижа за ръцете включва различни видове терапии, като най-ефективна и предпочитана си остава терапията със специален козметичен парафин.

При парафинотерапията ръцете биват обгърнати от плътен парафинов слой, който има свойството да се втвърдява бързо при стайна и телесна температура. Парафинът се разтопява при около 50-60˚С, което налага специален уред за неговото затопляне. Положен върху ръцете, обаче неговото втвърдяване на бива да се допуска, защото тогава той става чуплив и не може да освободи своите лечебни съставки в дълбоките слоеве на кожата.

За да бъде процедурата с парафин напълно успешна и ефективна, в салоните за красота се използват специални термо ръкавици, предназначени да поддържат необходимата за качествено изпълнение температура. Именно такива терморъкавици ви предлагаме тук, в онлайн магазина на Стилист.БГ, с чиято помощ ще можете да предложите една иновативна и с много положителни действия, разкрасителна терапия.

Какво ви предлага Стилист.БГ ?

Ръкавиците за парафинотерапия са изработени от качествен хипоалергенен материал, който няма да предизвика никакви кожни раздразнения. Моделът е изработен така, че да може да се почиства лесно и качествено след употреба. Снабдени с терморегулатор, тези ръкавици дават възможност за поддържане на постоянна темпераура, така че успехът на процедурата да бъде гарантиран. Лесна употреба, универсален размер и изключително високо качество на продукта – всичко това ви предлага Стилист.БГ.

Подобни продукти