Професионална шкурка за педикюр - MP Hair

3.60лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1297
Прегледи на продукта: 1339
Количество:     

Информация за Професионална шкурка за педикюр - MP Hair от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална шкурка за пети – MP Hair

Материал: пластмасова ръкохватка; шкурка – едра

Приложение: за премахване на загрубяла и удебелена кожа на стъплата

Производител: MP Hair – Италия

Какво е предимството на шкурката за пети?

Кожата на стъпалата има неприятното свойство да натрупва мъртви клетки, образуващи неприятни удебелявания и дори напуквания. Загрубялата кожа на петите е не само неестетичски, но и физиологически неприятна. Напуканите пети причиняват болка при ходене, а загрубелите – пречат да се насладим на отворените обувки през лятото.

Премахването на загрубяванията може да се извърши по много и различни начини, като в зависимост от степента на удебеляване могат да се включат дори оперативни прийоми. За да избегнем влошаването на състоянието на ходилата е важно редовно да премахваме мъртвите клетки, като ги изстъргваме с помощта на специална педикюрна шкурка.

Какво ви предлага Стилист.БГ?

Ние ви предлагаме професионална шкурка с изключително качество и функционалност. Макар и предназначена основно за професионална употреба, тя може да се използва от всеки в домашна обстановка, където отличните и бързи резултати са също гарантирани. Не е необходимо да сте професионален маникюрист, за да използвате това чудесно средство за премахване на загрубялата кожа на стъпалата. Не е нужно да посещавате такъв, всеки път, когато състоянието на кожата ви се влоши. Тази шкурка може да ви бъде постоянно под ръка, за да се грижите за своите стъпала ежедневно.

Удобство

Това, което различава шкурките за пети от използваните до скоро пемзи е удобното захващане, позволяващо по-високо качество на обработка на проблемната зона. Този модел на италианската марка MP Hair е не просто удобен, но изключително функционален и ефективен в борбата със загрубялата кожа. Здравата пластмаса, удобната ръкохватка и отличното качество на шкурката ви позволяват да постигнете с лекота невероятна мекота и гладкост на ходилата.

Изберете качеството на професионалните инструменти за педикюр, независимо дали сте професионалист или любител. Вашите ходила обезателно ще го оценят.

Подобни продукти