Професионална пила за нокти - шестстранна

9.30лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1272
Прегледи на продукта: 1195
Количество:     

Информация за Професионална пила за нокти - шестстранна от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална пила за нокти – шестстранна

Предназначение: за оформяне и полиране на ноктите

Марка: Amazing Shine – Корея

Представяме ви един перфектен професионален инструмент, с който можете лесно и прецизно да оформяте и полирате нокти – както своите, в домашни условия, така и тези на вашите клиенти, в случай, че сте професионален маникюрист. Работата с тази пила ще ви накара да се гордеете с постигнатите резултати, гарантирайки си идеално изглеждащи здрави нокти.

Какво е особеното в тази професионална пила за нокти?

Стилист.БГ се стреми винаги да предлага на своите клиенти най-модерните и иновативни уреди и инструменти за разкрасяване, като за нас няма значение дали те се използват в домашна или професионална обстановка. Всеки артикул в нашия каталог се отличава с отлично качество и здравина, а също и с невероятна функционалност, така че работата да се изпълнява с лекота, а резултатите да бъдат винаги безупречни.

Пилата, която ви предлагаме е дело на корейската марка Amazing Shine, създаваща професионални инструменти за маникюр и педикюр. Различното при нея е огромното разнообразие от възможности да обработите ноктите така, че да изглеждат максимално добре и в същото време да запазят своята здравина.

Шест начина за оформяне на нокътя

Пилата предлага цели шест различни начина за оформяне и полиране на нокътната плочка. Всяка една от шестте ѝ страни е с различна едрина на шкурката, като най-едрата е пригодена за заглаждане и оформяне на ръба на нокътя, а най-гладката има за цел да полира нокътната плочка, премахвайки дори най-незабележимите ръбове и неравности. Гладък и лъскав маникюр – това е, което ще получите с тази професионална пила.

Лекота на работа

Невероятно удобна и практична, тази пила осигурява лекота и прецизност при оформяне на маникюр и педикюр. Нейните масивни контури гарантират здрав захват, без излишно натоварване и опасност от изплъзване по време на работа. С шестстранната пила за маникюр, вие ще можете по най-лесния възможен начин да създадете идеалната визия на ръцете, като запазите здравината на ноктите в дългосрочен план.

Подобни продукти