Памучни тампони за лакочистител - ролка

6.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1273
Прегледи на продукта: 1438
Количество:     

Информация за Памучни тампони за лакочистител - ролка от онлайн магазин Стилист БГ


Памучни тампони за лакочистител – ролка

Материал: Пресован памук

Формат: ролка

Количество: 250бр

Всичко необходимо в работата на професионалния козметик, фризьор и маникюрист може да бъде намерено в нашия онлайн магазин. Стилист.БГ е сред водещите доставчици на професионално оборудване за козметични и фризьорски салони - от масивната мебелировка, през специализираните уреди и инструменти до най-дребните компоненти – консумативите. Всеки детайл от изпълнението на една разкрасителна процедура е важен, поради което ние ви предлагаме най-модерните и качествени професионални продукти.

Каква е ролята на памучните тампони?

При много козметични процедури се налага употребата на тампони от памук, като най-често това се случва при оформяне на маникюр и педикюр. Премахването на лака от ноктите става с помощта на лакочистители и разредители, които изискват употребата на памучни тампони.

Памукът, предлаган в магазинната мрежа много често е неподходящ за почистване на лака от ноктите, поради свойството му да оставя миниатюрни власинки по повърхността на нокътя. Това може да влоши качеството на самия маникюр и да затрудни полагането на нов слой лак или основа за нокти. Професионалистите използват специални памучни тампони и то в големи количества – ние ви предлагаме точно това.

Памучни тампони – ролка

Продуктът, който ви предлагаме е създаден специално за професионална употреба. Той не само съдържа голямо количество памук, но и предлага продукт с отлично качество. Ние ви предлагаме ролка, включваща цели 250 броя памучни тампони от специално пресован памук. Здравината и плътността на всеки отделен тампон осигурява лесно и безпроблемно почистване на лака или който и да е друг козметичен продукт.

Практичност

Всеки тампон е лесно отделим от ролката и е с големина – достатъчна да изпълни перфектно своето предназначение. С тези тампони могат да се обработват ноктите, когато се използват лакочистители, разредители, масла или други специфични продукти за маникюр и педикюр. Тампоните от пресован памук са приложими и при голяма част от козметичните процедури, така че всеки професионалист може да се възползва от нашето чудесно предложение.

Подобни продукти