Професионална пила за пети Credo Solingen

14.04лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1260
Прегледи на продукта: 1475
Количество:     

Информация за Професионална пила за пети Credo Solingen от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална пила за пети Credo Solingen

Материал: метал + гумирана дръжка

Производител: Credo Solingen Германия

Предназначение: за професионална и домашна употреба

Каква е ролята на тази пила за пети в ежедневното разкрасяване?

Ходилата са онази част от тялото, която понася най-сериозни предизвикателства. Те издържат тежестта на цялото ни тяло, затворени са в понякога тесни и неудобни обувки, а през топлите месеци от годината, когато са изложени на показ, претърпяват вроговявания и удебелявания, които са изключително неприятни и влошават не само визията на крака, но и неговата способност да служи по предназначение.

Премахването на дебелия слой мъртви кожни клетки от областта на петите става с помощта на различни по вид и метод на действие инструменти – някои от които качествени и ефективни, а други - със съмнителни качества и ползи за визията и здравето на ходилата. Професионалните инструменти за педикюр са най-доброто решение за изглаждане на загрубели пети, а инструментите на Credo Solingen са истински подарък за професионалния маникюрист.

Представяме ви пила за пети, отличаваща се със своето качество и ефективност в премахването на вроговена и удебелена кожа. Тя е дело на германската марка Credo Solingen, което само по себе си гаранция за високата функционалност на този инструмент. Пилата може да се използва както в професионална, така и в домашна обстановка, осигурявайки гладки и меки стъпала през топлите дни от годината, когато отворените обувки са най-атрактивната част от облеклото.

Функционалност и удобство

И двете качества – функционалност и удобство се дължат на материалите, използвани за производството на този инструмент. Удобната гумирана ръкохватка ви осигурява здрав и стабилен захват, без риск от изпотяване на дланта и изплъзване на инструмента по време на работа, а металното тяло на самата пила дава възможност за нежно, но решително и безпощадно премахване на всички загрубявания.

Лесна употреба и максимален ефект на достъпна цена – това са ползите, които Стилист.БГ и Credo Solingen ви гарантират с тази удобна професионална пила за пети!

Подобни продукти