Електрическа пила за нокти

250.00лв. 199.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 2002
Прегледи на продукта: 3375
Количество:     

Информация за Електрическа пила за нокти от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Електрическа пила за нокти.

Предназначение: За професионална и домашна употреба.

Представяме Ви чудесен компактен модел електрическа пила за нокти, който ще помогне значително в работата на маникюриста при направата с уред на маникюр и педикюр. Тази пила може също да се ползва и в домашна обствановка, като за целта е необходимо да я ползвате внимателно и при по-ниски обороти.

С електрическата пила могат да се оформят и заглаждат естествени нокти, а също и всички видове ноктопластика, изработени от различни материали. Тя е изключително подходяща при направата на педикюр, тъй като високите скорости на този козметичен уред ще оформят бързо и лесно твърдите нокти на краката.

Електрическата пила с лекота може да отстрани вроговена, мъртва кожа по крайниците и врастнали нокти на краката. Нейното наличие пести не само време, но и усилия от страна на маникюриста, което е от особено значение в един натоварен салон за маникюр и педикюр.

Модел 2002 има удобен за работа регулатор на скоростта, с който могат да се избират плавно различните скорости на въртене. Той е тих и стабилен и осигурява удобство и безопасност по време на работа.

Ръкохватката на пилата има ергономичен дизайн, гарантиращ удобство и надеждност при употреба, без изплъзване от ръката на маникюриста. Тя е специално проектирана, така че да се сведат до минимум вибрациите на уреда и да се осигури прецизна изработка на маникюр и педикюр.

Ръкохватката е снабдена с елегантна поставка за бърз достъп и правилно съхранение на уреда, която ще го предпази от падане и повреждане и ще Ви позволи да имате на разположение удобен помощник в изработката на маникюр и педикюр дълги години наред.

Уредът се захранва чрез кабел (вклюючен в комплекта) към електропреносната мрежа, като неговата работа няма да се отрази сериозно на сметката за ток на Вашия салон.

Спецификации:

  • Цвят: лилав
  • Напрежение: 220/240V
  • 50Hz
  • 30 000 оборота
Подобни продукти