Стол за педикюр

180.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1182
Прегледи на продукта: 2099
Количество:     

Информация за Стол за педикюр от онлайн магазин Стилист БГ


Стол за педикюр

Материали: метал - конструкция

Дунапрен и изкуствена кожа – седалка и подложка за крака

  • Фиксирана височина на седалката 54см
  • Променлива височина на подложката за крака 50/60см
  • Цвят бял
  • Дължина: регулируема 100/110см

Предлагаме ви семпъл, но много функционален работен стол за педикюр, изработен, съобразно всички изисквания и стандарти за качество на професионалното оборудване. Този удобен педикюрен стол може да се използва във всички салони за красота, а също и в лекарски и терапевтични кабинети.

Удобство

Удобството на модела се състои в неговата специална конструкция, позволяваща кракът да бъде в най-удобна за професионалиста (маникюрист, козметик, терапевт) позизиция. Меката седалка на модела, както и подложката за крак са съобразени с човешката анатомия, така че процедурата да не причинява неудобство на клиента по никакъв начин.

Регулируеми опции

Конструкцията на това работно съоръжение е изработена от здрав и устойчив метал, способен да издържи на голямо натоварване. Седалката е с фиксирана височина от 54см, като е изчислено, че това е най-удобната позиция за тялото при този вид процедури. Подложката за крак, от друга страна е с регулируема височина от 50 до 60см, което дава възможност да се избере най-подходящата позиция за конкретната манипулация, според физическите данни на клиента.

Здравина

Този педикюрен стол е много качествен и здрав модел, който може да се използва изключително дълго време. Здравите метални части разполагат със специално покритие, което ще защити конструкцията от корозия и захабяване, а меките седлка и подложка са покрити с устойчив на деформация, плътен дунапрен и тапицерия от изкуствена кожа, която се почиства лесно и бързо, така че столът да бъде винаги в идеално състояние.

Функционалност

Това работно съоръжение се отличава с качество, здравина и изключителна функционалност. Различните регулируеми опции, включително възможността да се удължава или скъсява разстоянието между седалка и подложка, според дължината на крака, както и възможността за  разглобяване, за да се спести работно пространство в салона са все неща, които ще помогнат на салоните за красота да предложат повече и по-качествени разкрасителни процедури.

Подобни продукти