Ножичка за маникюр 002 - скосен връх MP Hair

9.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1305
Прегледи на продукта: 1199
Количество:     

Информация за Ножичка за маникюр 002 - скосен връх MP Hair от онлайн магазин Стилист БГ


Ножичка за маникюр 002 - скосен връх MP Hair

Материал: Неръждаема стомана

Предназначение: за офрмяне на маниюр и педикюр

Производител: MP Hair – Италия

Защо маникюристът държи на качеството на своите инструментни?

Маникюрът, особено професионално направен такъв не може да се отличи с качество и дълготрайност ако е изготвен с некачествени и неподходящи инструменти. Дори в домашни условия не бива да правим компромис с качеството на средствата, които използваме, защото това може да се отрази фатално не само на визията, но и на здравето на нашите нокти.

Ноктите са рогови образувания, които, макар и да не притежават нервни окончания и собствена кръвоносна система са изключително жив организъм, който се повлиява от начина, по който бива третиран. За да се запази здравината и твърдостта на накътната плочка е важно, тя да бъде обработена много деликатно и прецизно, а това неизменно налага употребата на много качествени и специално предназначени за целта професионални инструменти.

Какво ви предлага магазин Стилист. БГ?

Ние ви предлагаме ножичка за изрязване и оформяне на нокти със скосен (шпиц) връх, произведена от престижната италианска компания MP Hair, позната, като един от утвърдените производители на професионални инструменти, уреди и консумативи за разкрасяване. Нашата ножичка модел 002 се отличава със своята форма, придадена специално, за да послужи при определени манипулации.

Това, което поставя тази ножичка за маникюр сред най-добрите професионални инструменти е материалът, от който тя е изработена. Висококачествена неръждаема стомана с висока степен на твърдост и специален състав, на който се дължи нейната уникална закалка ще ви позволят да се радвате на прецизно и качествено рязане в продължение на години.

Напълно защитена от корозия и петна, ножичка 002 подлежи на всички методи за дезинфекция и стерилизация. Нейната удобна ръкохватка осигурява лекота и прецизност, каквито не сте срещали, използвайки други инструменти. Специалната скосена форма на остриетата дава възможност за обработване на дори труднодостъпните зони по един перфектен професионален начин.

Подобни продукти