Ножичка за нокти MP Hair - 02

10.08лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1238
Прегледи на продукта: 1181
Количество:     

Информация за Ножичка за нокти MP Hair - 02 от онлайн магазин Стилист БГ


Ножичка за нокти MP Hair – 02

Материал: неръждаема стомана

Приложение: за оформяне и изрязване на нокти при изготвяне на маникюр и педикюр

Цвят: сребристо-златист

Производител: MP Hair – Италия

За какво служи ножичката за маникюр?

Дължината на нокътя и формата на нокътната плочка могат да се обработят по различни начини и с помощта на различни инструменти, когато това се прави непрофесионално и в домашни условия. В случай, че нокътя се обработва от специалист обаче, наличието на подходяща ножичка за нокти е задължително.

Ножичката има предимството да оформя без да нацепва и разслоява нокътя и в същото време осигурява повече прецизност при изпълнение на манипулацията. Всеки професионален маникюрист разполага с пълен комплект ножички, като те могат да бъдат пригодени за изрязване на нокти или кожички, в зависимост от техния размер и форма.

Какво ви предлагаме ние?

Стилист.БГ предлага всичко необходимо на професионалните фризьори, козметици, масажисти и маникюристи. В тяхната работа ежедневно влизат в употреба голям брой уреди, инструменти и консумативи и ние им предлагаме всеки от тях с гарантирано високо качество за прецизна работа и дълготрайна употреба. Нашите ножички за маникюр и педикюр са не по-малко качествени и прецизни от всички останали продукти, които предлагаме.

Ножичка за нокти 02 е изработена от един от водещите европейски производители на професионално оборудване за разкрасяване - MP Hair Италия. Марката е доказала на практика, че се стреми да предложи на професионалистите най-високото качество на материали и изработка и тази ножичка е твърдо доказателство за това.

Подходяща за оформяне на нокти, тази ножичка е изработена от висококачествена неръждаема стомана. Стоманата е напълно неподатлива на корозия и захабяване и дава възможност за качествено почистване, дезифекция и стерилизация, по всички познати методи на стерилизиране. Здравината на стоманата позволява с този инструмент да се режат дори по-твърдите нокти на краката.

Изберете изящната сребристо-златиста ножичка за нокти 02 на MP Hair Италия, за да разполагате с прецизен и здрав инструмент в своята работа.

Подобни продукти