Професионална ножичка за кожички Focus Solingen

21.60лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1290
Прегледи на продукта: 1366
Количество:     

Информация за Професионална ножичка за кожички Focus Solingen от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална ножичка за кожички Focus Solingen

Материал: Неръждаема стомана

Модел: С извит връх

Производител: Focus Solingen

Качество и стил

Марката Solingen е може би най-прочутият производител на режещи инструменти. Славата на компанията се дължи на особеното внимание, с което тя подбира суровините за производство на своите продукти и на постоянно обновяващите се технологии, прилагани при тяхната изработка. Solingen е символ на качество, удобство, дълготрайност и не на последно мястно на стил. Няма професионалист по света, който да не залага на качеството на марката Solingen.

Какво ви предлага Стилист.БГ?

На всички маникюристи и любители на домашното разкрасяване, ние предлагаме един инструмент за маникюр с марка Focus Solingen. Тази прецизна ножичка за кожички е едно чудесно средство да се погрижите за красотата и здравината на ноктите – своите и тези на вашите клиенти.

Материал

Ножичката е изработена от висококачествена неръждаема стомана, закалена по специална технология, гарантираща максимална здравина и дълъг работен живот на инструмента. Тази неръждаема стомана е абсолютно неподатлива на корозия, образуване на петна и деформация. Тя, също така позволява инструментът да се почиства, дезинфектира и стерилизира по всички познати и прилагани методи. Стерилизацията е важен елемент от поддръжката на професионалните инструменти, затова Solingen гарантира максимално успешно почистване.

Прецизност на рязане

Формата на тази ножичка за кожички позволява лесно изрязване на кожичките дори в най-недостъпните и деликатни зони. С нея могат да се обработват както ноктите на ръцете, така и тези на стъпалата, като прецизно наточените остриета ви гарантират леко и точно рязане, без да бъдат засегнати тъканите, намиращи се в съседство. Качеството на рязане на един работен инструмент предотвратява порязване, водещо до инфекции и възпаления, затова всеки професионалист му обръща сериозно внимание.

Удобство

Изключително удобен инструмент. Лесен за употреба както с дясна, така и с лява ръка, благодарение на своята ергономична ръкохватка. С добре изчислени отвори за пръстите и много леко плъзгане на челюстите, ножичка за кожички Focus Solingen е инструментът, за който сте мечтали.

Подобни продукти